Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
PociAti
üzenetére
Én azt nem mondom, hogy bringán kötelezőnek kellene lennie a sisaknak. Nem bringázok, így nem is nagyon van tapasztalatom vele.
Viszont maga a konklúzió eleve érdekes.
Nem értem az orvosok hibáztatását, mivel tapasztalatok alapján egy javaslattal álltak elő. Erre a szakértők kreáltak egy rossz szabályozási környezetet. Ami az ő dolguk volt, nem az orvosoké. Nyilvánvaló, hiszen az orvosok ehhez a részéhez nem értenek, nem is az ő feladatuk.
Ráadásul ezt nem hogy az elején, de később sem sikerült normálisan rendberakni. Tehát nincs konkrét különbség sisak és sisak között. Simán szabályos egy olyan fejvédő is, ami egyébként lehet sokkal rosszabb, mintha nem lenne rajta semmi.
Ahelyett, hogy kötelező szabványokat írtak volna elő, még enyhítettek is a szabályon.
Ezek után tényleg valaki azt várta, hogy jó lesz a helyzet? Maga a szabályozás tehet arról, hogy ez az egész megbukott. Nem a szándék. Meg persze arról is, hogy valószínű kevesebben használnak emiatt bringát, ezt a részét nem is vitatom.
Ezért továbbra sem értem miért baj az, ha bizonyos teljesítmény és sebesség felett kötelezővé teszik a sisak használatát. Ahogy más közlekedési eszközökön tették, úgy az elektromos rollereken esetében is valószínű ez lesz. Az, hogy ez megfelelő szabályozással fog párosulni, abban én sem lennék biztos...tehát simán lehet, hogy ez szintén kárt fog okozni.
Ez a fajta olcsó bukosisak nem alkalmas arra, hogy megfelelő védelmet nyújtson:
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest