Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Bastee #16654 üzenetére
A kiindulási alapot az szolgáltatta, hogy a konkrét termék kapcsán volt átfedés aközött, hogy valaki a kezdeti tapasztalatról áradozott, majd később ugyanezek a személyek később jelentős műszaki problémáról számoltak be.
7-en számoltak be a vásárlásról (a megérkezést követő kezdeti időszakban),
majd közülük 2-en a kormánytörésről.Később további 2 személy érdeklődött súlyos hiba / törés javítása kapcsán, abból 1 főnél 2-ből 2 roller megdöglött.
Tehát a 7 bejelentett vásárlásból 2-en visszaigazolták a kormányoszlop törést*.
Egy személy meg arról számolt be utólag, hogy vett kettőt, és mindkettő elromlott.* Privát üzenetben meg lehetne kérdezni a maradék 5 főt náluk működik-e még a roller, és mennyi km van benne.
Továbbá csak azokkal a hozzászólásokkal foglalkoztam, ahol a roller konkrét neve szerepelt. Ennél több is lehet, ha valaki csak annyit ír az előtte lévő hozzászólásra hozzászólásra: "Én is vettem egy ilyet, és velem is ez történt".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- Csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest