- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pchris
tag
Felépítésében, szerkezetében erre is hasonlít e-twow booster V. Ahogy nézem más a motor (500W szemben a Kugoo S1 350W), akku (10,5 vs 8,8Ah) és valószínűleg az elektronika is. De a váz, a felfüggesztés nagyjából egyezik az orosz fórum [link] szerint is.
A héten rendeltem a feleségemnek munkába járáshoz egy kék színű példányt. Ahogy olvastam pár dolgot rögtön meg kell csinálni rajta. Az első kerékhez menő kábelköteg rögzítését, elvezetését lazítani, igazítani. A kijelző körül meg az akkunál tömíteni az esetleges beázások ellen.
Ami még érdekes, hogy néhányan már szereltek normális hátsó féket. Volt aki dobfékkel, és volt aki tárcsafékkel oldotta meg a helyzetet. Lehet, hogy egyszer én is rászánom majd magam egy átalakításra.
A fék/fékezés a gyenge pontja ennek a típusnak. Nem elég, hogy nincs normális hátsó fék, de a motorral való fékezés is csak akkor lehetséges, ha már merült valamennyit az akku. Mondjuk ez logikus, de nem praktikus. -
berobi78
tag
De igen, szinte tök ugyanaz. Az E-TWOW rollerrel is elég nagy a hasonlóság. Pl ezt a hátsó felfújható kereket egy az egyben bele lehet tenni.
Megnéztem az akksiját az enyémnek, 6Ah-ás. A kiskönyvében 8,8 van. Cseles
Egyébként a korábban linkelt youtube videó alatti kommenteknél vannak hasznos tippek, hogy mit érdemes megcsinálni rajta. Szerintem ezek legtöbbjét már a gyárban megcsinálták, mert engem nem érintett. Az akksi elég masszívan a helyén van, az első teleszkóp nem túl feszes, illetve a víz szigetelés is meg van oldva már. Egyedül a hátsó rugón lazítottam kicsit egy 13-as villáskulccsal, de most már az is jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest