Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiadáskor sok játék ilyen. Meg ugye ott van az a lehetőség hogy a mentéseddel lesz valami azaz simán nem kompatibilis az új patchel. Skyrimnál is ez volt.
Én nem csodálkozom rajta. Ha igazán jót akarsz akkor több hónap vagy fél év mire beáll az egész. Ezért sem sietek én is vele, az első játékom tanulásról szól és megy a levesbe, azaz ment is jópár gamebreaking bug miatt. Arra jó volt hogy nagyjából belőjem az utamat. Ez még csak az első nagy patch ami várható volt hogy hoz új bugokat. Most úgy is gépcsere közepén vagyok és nem is tudom futtatni a játékot (7900XT nem megoldható az ideiglenes lapomban) szóval nekem pont jókor jön ki az egész.
Cyberpunk is totál ilyen volt, meg végülis az első KDC is így indított. Aztán jók lettek sok idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hét hosszú éven (és még két héten) keresztül zajlott a magyar sereg által felégetett Skalitz-ből származó Henry további kalandjainak elkészítése – és a hosszú idő hasznosan telt a cseh stúdiónál.
- Ingatlanos topic!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- BIOS frissítés
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest