Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz SystemRoot #219 üzenetére
Mondhatsz, akármit, de arra nem tudom mit mondanál, amikor a tök vadidegen ember elmondaná a rád jellemző dolgokat. Áltudomány mi? Fogalmad nincs az egészről, de nem is akarlak győzködni.
Szerk: Nincs, de ez meddő vita.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
fordfairlane
veterán
válasz SystemRoot #219 üzenetére
Hasonló reakció érkezett már: [link]. A téma nem új, és kábé annyi esélyed van meggyőzni bárkit is, mint istenhitről vitatkozni egy vallásossal. Ezek nem racionális dolgok. Talán az a legviccesebb vagy olykor legdühítőbb az egészben, ahogy bizonyítani, megmagyarázni, tudományok rangjává emelni próbálják.
x gon' give it to ya
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz SystemRoot #216 üzenetére
tenyleg a vilagegyetem tagulasaval nem kerulnek esetleg tavolabb egyes csillagok, bolygok? legyen is az 1 mm? mert ugye ha 1 milliomod masodperc szamit akkor 1 mm is
marmint ertem ezalatt hogy igy a felallitott szabalyaikat is masodpercenkent valtoztatni kene mert mindig kicsit mashogy fognak "allni" a csillagok tehat hol van az a hatar terbeli es idobeli valtozasban?[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
fordfairlane
veterán
válasz SystemRoot #191 üzenetére
Szokott a BME-n lenni egy szkeptikusok találkozója, egyedül az ott hallottak szoktak megnyugtatni, látva hogy ez mást is felháborít.
Ne aggódj, sokan vannak azok, akik butító áltudománynak látják ezt a dolgot, többek közt én is, de az áltudományok manapság virágkorukat élik.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
Timocicu
senior tag
válasz SystemRoot #198 üzenetére
Ez hülyeség, már bocs. Attól, hogy ikrek, nem születnek másodpercre pontosan egyszerre. Szép is lenne ...
Te szültél már? Legalább voltál már bent szülésnél? Nincs az a nő, aki két gyermeket egyszerre hozna világra. Még császárral sem ...
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
BÁ Nutrition
addikt
egyik haverommal egy napon szulettunk. en tok konzervativ vagyok szerintem, neki meg 3 notol van negy gyereke de mar egy uj csajt nyuz ismet(raadasul ot is csalja kettovel is). tenyleg tokre hasonlit a szemelyisegunk... na ennyit a csillagjegyekrol
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Vandit.
addikt
válasz SystemRoot #188 üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Egyáltalán mit tudsz az asztrológiáról? Szerintem semmit v. legalábbis igen keveset.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
BITBOYS
addikt
Vidám Vasárnap mond valamit?
Ott mi folyik, hallod... -
Timocicu
senior tag
válasz SystemRoot #188 üzenetére
biztos a kedves barátaiddal és velem van baj ...
Ne haragudj érte.
Had higgyek már abban, ami számomra hihető!Nem egyezik a véleményünk ...
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
válasz SystemRoot #186 üzenetére
kifejtenéd bővebben?
-
Timocicu
senior tag
válasz SystemRoot #181 üzenetére
Igen, miért ez baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- E-roller topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NBA és kosárlabda topic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget