Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamTheDog
tag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy Kindle Paperwhite-ot, amin jobb alul van egy pixelhiba. Szerintetek van értelme kicseréltetni? A neten olvasok egy csomó olyat, hogy van aki hét cseredarab után adta fel, mert mind pixelhibás volt. Nem nagyon zavaró amúgy, szerencsére nem olvasási területen van, de azért mégis odatéved néha a szemem a világító pöttyre.
A kütyü egyébként a német Amazonról van. A garanciáztatásnak ilyen esetben mi a menete?
-
IamTheDog
tag
Küldött már innen valaki vissza Kindle-t a német Amazonhoz? Azt mondták telefonban, hogy elméletileg nem kell postaköltséget fizetnem (egy rakás papírt küldtek, amit rá kell a csomagra ragasztanom), de ha mégis, akkor azt majd kifizetik. Csak bemegyek a postára és feladom?
-
IamTheDog
tag
válasz hampidampi #20466 üzenetére
Köszi! Igazából csere lesz, már úton van az új a karácsonyra kapott kepernyőhibás helyett.
-
IamTheDog
tag
Nekem reklámmentes, német Amazonról rendelve. Átálltam UK Store-ra, erre feljött az accounton belül a device-nál, hogy bekapcsolhatom a reklámot. Bekapcsoltam, mert alapvetően szeretem ha ajánlgatnak nekem dolgokat, de állandóan csak ugyanaz a két tokreklám jött fel, úgyhogy ki is kapcsoltam. Vagy van másmilyen reklám is?
-
IamTheDog
tag
Sziasztok,
nemrég ugye bejelentették az új Kindle-t, ami, ha jól értem, gyakorlatilag a 2015-ös Paperwhite-nak felel meg, csak usb c-vel, nagyobb tárhellyel és audiobook támogatással. Szóval: jól értem?
-
IamTheDog
tag
válasz Oldman2 #26677 üzenetére
Igen, ezt sejtettem. Akkor inkább úgy kérdezem, hogy az új alap Kindle jobb, mint a 2015-ös Paperwhite?
Ezt igazából azért kérdezem, mert nekem most az utóbbi van, de lassan váltanék, és igazából teljesen meg vagyok elégedve vele, azt leszámítva, hogy nem usb c-s a töltés. (Igen, igazából ezért akarok újat venni. Ipadet is csak azután vettem, hogy usb c-s lett a Mini.)
Szóval olvastam olyanokat, hogy a legújabb Paperwhite-nak tükröződik a képernyője, és túl keskeny a kerete. Ezek miatt teljesen bizonytalan vagyok benne, mert például az utóbbi nekem most, a 2015-ös Paperwhite-tal nagyon kényelmes, és lehet zavarna, ha keskenyebb lenne. Illetve a vízállóság sem fontos, inkább ne tükröződjön egyáltalán a képernyő.
Szóval ezeken gondolkozom, de lehet be kellene mennem valahová, ahol esetleg megtapogathatom a tavalyi Paperwhite-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs