Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
válasz fi:zi'k #15950 üzenetére
Nincs semmiféle régiózár, nem sok értelme lenne az Amazonnak üzleti szempontból.
Én pont ilyen tokot használok, csak a gumis izé nincs rajta. Nekem nem lenne szimpi, hogy csukott állapotban az a vacak még nyomja a kijelzőt, vagy legalábbis vészesen közel van hozzá.
Amúgy teljesen korrekt, a gép nem esik ki belőle, de gitárpengető sem kell hozzá, ha esetleg ki akarom szedni. A fedél jó kemény, jól zár, és a mágnes is teszi a dolgát a jobb alsó sarokban.Ha lett volna türelmem kivárni, ilyet vettem volna: [link].
[ Szerkesztve ]
-
LittleBiG007
aktív tag
válasz fi:zi'k #15952 üzenetére
Bizony, hogy kényelmesebb pánttal! Ha neked nem az a lényeg, hogy minél vékonyabb legyen, hanem az, hogy biztosan védjen és kellemes legyen a fogása (és ne olyan, mintha egy téglát tartanál), akkor én ezt ajánlom: link.
[ Szerkesztve ]
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz LittleBiG007 #15957 üzenetére
Nem lenne rossz, de a páromnak lesz és ettől vmi "kulturáltabbat" szeretnék.
Na meg zöldet.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
LittleBiG007
aktív tag
válasz fi:zi'k #15958 üzenetére
Ahaaaaaaa, akkor itt az észérvek hatástalanok
Pirosban lett volna egy nagggyon jó tippem: link.
Vagy egy zöld, nagyrészt kenderből: linkMindkettő egyedi, nem tucattermék. De ha inkább a sima zöld műbőr, lelked rajta.
[ Szerkesztve ]
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
-
r3dsnake
nagyúr
válasz LittleBiG007 #15963 üzenetére
Uhh ez a piros!!!
-
nagyúr
válasz LittleBiG007 #15963 üzenetére
A kenderes külsőre pofás, de a bele nem. No meg inkább egy haza kézművest támogatnék ennyiből.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
simongab
senior tag
Sziasztok!
Kinek van arról tapasztalata, hogy az akksi mennyi idő után cserélendő le? Volt valakinek már esete ezzel? -
pethYeti
addikt
válasz hampidampi #15969 üzenetére
Kindle 6-nál napi 3-4 óra olvasással az 1 hét az normális üzemidőnek számít?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Németektől mi a tökért nem lehet Kindle-t rendelni?
Vásároltam már korábban a német Amazontól, eddig nem volt gond.(#15973) pethYeti
Jó az arcképed.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
simongab
senior tag
válasz hampidampi #15977 üzenetére
itthon fillérre ugyanannyi mint németországban nem?
-
nagyúr
Nem jól értelmezted amit írtam.
Nem úgy írtam, hogy "hátha lesz" olcsóbban, hanem, hogy "lesz". Nekem.(#15980) simongab
Itthon 29e-ért PW? Hol?[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
csakb
őstag
Én még emlékszem, hogy az volt az első kérdése, hogy egy Japánban vásárolt Kindle-lel lehet-e bármiféle probléma itthon használva. Innen már nem nehéz összerakni a sztorit.
-
SeatLeon08
tag
Sziasztok! Keresek olyan ebook olvasót, amely képes német szöveget, olvasás közben fordítani, úgy, hogy, ha rábökök egy szóra, lefordítja azt. Németet akarom így gyakorolni. Melyik Kindle tudja ezt a funkciót?
[ Szerkesztve ]
-
csakb
őstag
válasz SeatLeon08 #15986 üzenetére
Mindegyik tudja, csak kell hozzá német-magyar szótár. Pl.: [link]. Persze lehet hogy van jobb szótár is, utána kell járni.
-
hampidampi
senior tag
válasz #32839680 #15988 üzenetére
Ezzel azért talán kicsit vitatkoznék.
Nekem pl. jóval nehezebb a PW-omon egy szót kijelölni, mint a Keyboardon. A szöveg kicsi, az ujjam nagy. Kb. minden harmadikat tuti elrontom. Nem tudom, lehet, hogy a több réteg miatti parallaxis hiba miatt, vagy csak én vagyok béna, de szerintem nehezebb. Ráadásul ugye érintés közben az ujjam kitakarja a kijelölni szándékozott szöveget, ami nekem plusz nehézség. -
Degeczi
nagyúr
válasz hampidampi #15992 üzenetére
Jogos szempont, nekem is nagyok az ujjaim, de nem túl apró (3.-4. a listában) betűmérettel még jól kezelhető, nagyon ritkán tévesztek.
Ebben pont nagyon jó a PW, szemben mondjuk a Nook Simple Touch-al, ahol az infrás érintésvezérlés sokkal pontatlanabb: ott ugyanekkora betűmérettel jóval sűrűbben nyomok félre, tehát nálam nem parallaxis (amúgyis nagyon vékony a kijelző fölötti réteg). -
Degeczi
nagyúr
válasz #32839680 #15994 üzenetére
Nem arról beszélt, h pontatlan lenne: nem is az, teljesen pontos. Ettől még tény, h az ujjad pont kitakarja a megcélzott szöveget, ami apró szöveg/vastag ujjak (ha magad azt írod, nálad ez nem áll fönn, akkor végképp miért bénázod le?) esetén valóban nehezíti a dolgot - bár normál méretű szöveggel szerintem jól kezelhető.
Telefonon normál esetben egymástól szándékosan jól elkülönített gombokat nyomogatunk, nem folyamatos, apró szövegben jelölünk ki ujjal: az ott sem lenne könnyebb.
-
hampidampi
senior tag
válasz #32839680 #15997 üzenetére
Nyugi, nem vagyok sértődős.
Azért is írtam, hogy simán lehet, én vagyok béna.
Bár érintőkijelzős telefonom van, azzal azért kevesebb hasonló problémám van. Aztán így belegondolva oka lehet még a nagyon hosszú visszajelzési idő is. Amíg a telefonon azonnal látod mi történik, addig itt az e-ink technológia és a lassúbb processzor miatt azért eltelik akár 1-2 másodperc is az érintés és a kijelölés közt. Ez azért sok hibalehetőséget hordoz magában (pl. kicsit is megmozdul az ujjad, máris két egész sort jelöltél ki).A jegyzetelés még mindig nagyon-nagyon nehézkes a PW-on, nálam így néz ki:
Nyomva tart - (ha nem rontom el a kijelölést More - Add note - begépelem aki kell - Save - (Itt a Kindle valamilyen fura okból kifolyólag nem csak megjegyzést készít, hanem ki is jelöli a szót. Mivel ez így kétszer szerepel ilyenkor a jegyzetek közt, egyszer mint jegyzet, egyszer mint kijelölés, ezért törölni kell újra kijelöl - More - Delete.
Piszkosul macerás és nagyon könnyű elrontani.
Ja, ráadásul a jegyzetek közül szintén valami fura mód amíg a kijelöléseket simán egy Delete gombbal ki lehet törölni (ami szintén apróka, könnyű elvéteni, és ilyenkor automatikusan a szövegre ugrik, szóval kezdhetem elölről), addig a megjegyzéseknél csak Edit gomb van (ami szintén kicsi). Szóval előbb teljesen feleslegesen be kell menni a szerkesztésbe és ott törölni.
A gombosoknál nyíllal odanavigálok kevesebb, mint 1 mp alatt, beírom ami kell, nyomok egy OK gombot és kész. -
Degeczi
nagyúr
válasz hampidampi #15998 üzenetére
Nem hiszem, h elsősorban az e-ink lassúsága miatt jelenne meg későn a kijelölés, hanem inkább mert el kell döntse: kijelölni akarsz-e, vagy csak simogatni, söpreni - ehhez pedig várnia kell pár tizedmp-et, h biztos legyen
-
Spy89
aktív tag
Jön még boardosra lavina! :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple Watch
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Politika
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPad Air 5 64Gb cellular + 2nd Gen Apple Pencil
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- Lenovo TB-X606X 4GB+64GB LTE 10.3" M10 FHD Plus Tablet
- Samsung Galaxy A9+ Wifi-5g,új, ajándék tok, telekom garis 2év
- Samsung Galaxy Tab A7 T500 10.4 32GB DOBOZOS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest