- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tazman75
csendes tag
Kb 2 Órán keresztül néztem a térképet, de nem találtam semmit. Taszárt kizártnak tartom én is, mivel háborús helyzetben túl egyértelmű célpont.
Öcsémet rávettem, hogy az arra lakó csoporttársainál érdeklődjön. Bár tartok tőle, hogy többnyire "Urban legend" kategóriájú infót kaphatok.
Más.
Beszéltem apámmal a hét végén, állítja, hogy Várpalota mellett voltak az Olaszokra irányozott atomrakéták. Néztem a GE-t, de nem láttam semmi olyat ami egyáltalán hasonlított volna bármi katonai objektumra. Sejtésem szerint te már jártál arra. Tudsz esetleg valami közelebbit?Valamikor a 90-es évek elején láttam egy cikket, mi szerint Pápá-n volt atombomba hordozására alkalmas MiG 21 SzMt (Púpos). Erre nézve a reptér melletti roncstelepen találtak bizonyítékot, miután a CA kivonult és átadta a repteret. nevezetesen egy külön konzol volt a bomba vezérlésére, abból találtak egy sérültet. Ha nem csal az emlékezetem, az egyik Top Gun című újságban láttam, de ebben nem vagyok biztos (kb 15 éve volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Milyen processzort vegyek?
- Jövedelem
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Ingatlanos topic!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest