Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok ! Vasárnap indulunk Háromfára úgy 4-5 napra ahogy az idő emgedi és azt szeretném kérdezni , hogy valaki járt már ott van valami tapasztalat ? Békés halakat szeretnénk fogni , mert ahogyan olvastam vannak kapitális példányok , de lehet pergetek is kicsit.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok ma értem haza Háromfáról 5 nap után . Nagyon jó időnk volt szinte végig így élveztük a pecát és szerencsénk is volt . Rekordot nem sikerült vönteni de lett jó pár szép halacska összesen 20 . Amire nagyon büszke vagyok az a 12,60Kg os amúrom ami 1,02 m volt és kelett enki 15 perc mire kijött. Nagyon jó kis tó ez a háromfa . Holnap ha felhozom a listát és a gépet akkor rakok fel pár képet a szebb példányokról.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok valami olcsó harcsás szettet tudnátok nekem ajánlani ami szállítható is ? A rohnon melózom egy hajón és idén már a harmadik botom törik el a nagy harcsák miatt . Jön a téli szezon mivel lenne érdemes próbálkozni még ?
-
jozefgucci1
addikt
Üdv urak ! Már jó ideje nemcsak ebbe a topikba nem tudtam benézni ,de horgászni sem voltam egy éve , így végre jövő hétre beiktattunk öt nap Háromfai pecát ! Valaki volt ott mostanában ? Nem igen olvastam eddig itt , hogy felkapott víz lenne .
-
jozefgucci1
addikt
Olvasgattam a lenti tavak házirendjét és csodálkozom , hogy valaki megy egyáltalán oda . Ezek a megkötések amik vannak vagy ez az általános ? Ahová mi járunk ott nincs ilyen szerencsére a tógazdák teljesen normálisak . Nyilván alapvető szabályokat itt is be kell tartani .
-
jozefgucci1
addikt
válasz Steady74 #19177 üzenetére
Azért csak óvatosan a sörrel + nap kombó . Pár éve be kelet vinni a sürgősségire mert napszúrást kaptam . Igaz némi pálinka is csúrgott mellé ,de akkor azt hittem ott maradok .
-
jozefgucci1
addikt
Urak tegnap hazatértem az ötnapos Háromfai pecáról .Sajnos nem a várakozások szerint alakult. Nagy csalódás volt ! Első nap megérkezéskor úgy indítottam , hogy napszúrás és este tíz ig kaptam az infúziót Addig a többiek a hat boton produkáltak egy nyolc kilós tükröset .Csak erjesztett kukorica és tigrismogyoróval horgásztunk végig. A törpék miatt a bojli nem nyerő . A széljárás sem volt kedvező , mert szó szerint elfújta tőlünk a halat.Rettenetesen meleg volt szinte senki nem fogott a tavon semmit .Melettünk a slovák csapat fogott egy 3
7-es harcsát az egy hét alatt. A lényeg. Eddig az állások rendezettek voltak most mindenütt hatalmas fű és kosz volt. Ahol eddig volt áram most elvágták és nem lehet venni . Az ivóvíz ihatatlan , mert túl sok benne az Arzén és erre a faluban hívták fel a figyelmet a tavon ott áll az IVÓVÍZ felirat minden kúton .Végül öt nap alatt egy az egy ponty és egy 8 kilós harcsa volt a mérlegünk . Sajna elment négy nagy halunk is . Konkrétan kettő a csónak mellől fordult ki a horogból így szemre ezek olyan 12 Kg felett voltak .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
válasz Zola007 #19293 üzenetére
Persze nincs ebben semmi titok .
Öt napra a csónakkal az engedély volt 19 ezer. Amit a horgászathoz vettem még pluszban az volt 4 ezer . A kaja 8 ezer . Útiköltség jött még ehhez 13 ezer . Így összesen egy családra vetítve, mert gyerekekkel voltunk 50 ezer volt az öt nap .Nem olcsó mulatság .Viszont ha azt nézem , hogy májusban hosszú hétvégéztünk Gyulán egy szállodában amiben négy nap három éjszaka volt és 110 ezerbe került akkor ez nem is sok .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest