Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog
tag
válasz BogyóBP #70341 üzenetére
Amilyen irányba megy a halőrzés és a szabályozás simán lehetett így. Mondjuk kell hozzá egy túlbuzgó halőr is , ilyenért egy nyugdíjas engedélyét elvegye.
A halőrzés lényege nem az lenne, hogy egy engedéllyel rendelkező békésen pecázgató öregembert szívasson mert nem ismert fel egy keszegfélét. Rabsicok, villanyozók, hálózók , engedély nélküli horgászók , gereblyézők. Csak ezek nagy részét éjszaka lehetne megtalálni a Dunán, és nem biztos együttműködnek a hatósággal. Kalasnyikov nélkül nem is lenne ajánlott ezeket keresgélni. Persze egyszerűbb egy békés nyugdíjast aki megvette a horgászengedélyt , fényes nappal egy könnyen megközelíthető helyen megbüntetni mert összekevert két keszegfélét. Aztán felmutatni ezt mint halőri intézkedés , a statisztikában ez is ugyanannyi mint elkapni egy komoly rabsicot.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli bácsi
őstag
válasz BogyóBP #71519 üzenetére
Na, most én is úgy jártam, mint egyik sporttárs a minap, azt hittem valami más helyre kerültem, a bekezdés után kezdett a szemem olvasni..." A hossza fontosabb mint a keménysége szerintem" Aztán rájöttem hogy jó helyen járok....
Cb60 és INC csapágyszáma megegyezik, mindegyikben 3+1 van.
Én először feeder botra tettem a CB-t, oda tényleg nagy volt, de bojlis boton kell nekem ez a méret, szeretem ha masszív az orsó. Nincs akkora jelentősége, letett bottal pecázunk.
Viszont dobásnál az 50-es keverőgyűrűhöz kell a dobátmérő. Meg a csigás dobemelés is plusz súly.Illetve nagy halakat fárasztani, nagy súlyok kitekeréséhez kell a masszív szerkezet, és ezt ugye fémből tudják megcsinálni.A nagyobb dobátmérő nem csak dobásnál jó, kevésbé csavarodik a zsinór felcsévéléskor.
Fogjatok a kezetekbe egy CB 80-ast, nézegessétek meg, tekergessétek.
Aztán fogjátok meg a 60-ast...Ugye milyen könnyű, kompakt méret...? -
hermanyi
addikt
válasz BogyóBP #73294 üzenetére
Nem bántás képen , de mi a francért nem spicc botozol ? Rengeteg stressztől megszabadítanád magad . Se idióta gyűrűzés aminek a kötésénél esetleg hajszálrepedések a lakkozásán , se gyárihibás orsók nincsennek rajta.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
PpenoO
őstag
válasz BogyóBP #73309 üzenetére
Én is Shimano orsóba fogok beruházni, igaz nem Ultegra szint, de nekem azt mondta egy neves szervízelő, hogy a Shimano rendesen kihagyja a kenőanyagokat az orsóiból, erősen javasolt szétszedni/szedetni és lubrifikálni. Én is így fogok tenni a pindurka nyeletőfékes 4000 OC-el. Apropó, itthon nincs belőle készlet viszont az olasz amazonról rendelve 37e forintra jön ki. Van belőle 6000 is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest