Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Siker. 11 perc alatt megvoltam vele.
Jutalmam egy croissaint és kávé tamp&pull-ból.Azért éreztem, hogy eddig nem 16-ossal snatcheltem.
Mondom magamban tegnap, akkor a 100 snatchet 20-20-15-15-8-8-7-7 csinálom.
Első 10 után, áááh jó lesz nekem 10-es lépésekben, végén már 8-as lett belőle.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
MODERÁTOR
válasz radi8tor #5054 üzenetére
"Páromnak nem tetszett túlságosan, mikor előálltam, a vennék egyet tartalékba ötletemmel."
Én is akarok egy tartalékot, de nem szólnak bele szerencsére. Tudja, hogy ilyen hülye vagyok[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
robekri
addikt
Sinistre jóvoltából szert tettem egy 24 kilós bellre.
Edzésen 20-al dolgozom még.
Azt gondoltam, hogy otthon kedd-csütörtök 30-35 perceket már (mint ahogy tegnap is ) edzek vele.
Swinget, clean&presst, létrák. Elég szerintetek ennyi, vagy toljak végig egy rendes órát?
(Tomi féle bemelegítés és nyújtás -smr nélkül-természetesen fél órás edzésnél is végig viszem)Pénteken, vagy szombaton rendes 60-70 percet edzenék!
[ Szerkesztve ]
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
harry
veterán
Király
Ma mi is teszteltünk - de valamiért hiba csúszott a rendszerbe, és úgy beszéltük meg, hogy 10 guggolás van... Na mindegy - mindenesetre a 28-as bogyóval így 12p16sec alatt sikerült, szóval amúgy sem nyertes idő, a +10 guggolás legalább fél percet még dobott volna rajta. Annak mindenesetre örültem, hogy megcsináltam a 100 snatchet, mivel ennyit még nem snatcheltem ekkora golyóval, szóval ez is egyfajta előrelépés. Szóval ha egy percet tudnék javítani, az már talán jó is lenne.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
Örültem neki én is Nem is a plusz 10 guggolás zavar, hanem a plusz idő, mert azt hittem hirtelen, hogy már csak 16 másodpercet kell javítanom, de így azért ez több annál. Meg persze nem akarok a végére csak úgy beesni, szóval kb. egy percet szeretnék ezen még javítani.
De tényleg fontos a jó beosztás, snatchet 8-8 blokkokban csináltam öt kört (80), majd 5-5 kétszer (20), így kiment. 10-es blokk sok lenne. Csak így is a vége felé már kellett hosszabban pihenni.radi8tor1 köszi
Jó ez a teszt, vagy legalábbis én kedvelem, s úgy látom, már többen próbálgatják
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
robekri
addikt
Enyémre senki sámli??
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
Ájvé
veterán
válasz robekri #5068 üzenetére
Neked kell érezned, mennyire megy a terhelés.
Én pl érzem, hogy nem megy a 36-os bellel csak a TGU és Swing, csuklóm még mindig gyenge még lökéshez is, főleg a bal, mert a jobbat tudom terhelni, de lehet a technika is közbe játszik (ballal nem megy olyan jól, meg gyengébb is).
Talán a legjobb ha egy alap programot elvégzel és ha megy akkor többet csinálsz. Egyfajta minimum és bónusz ha jó formában vagy, alap a könnyű napok, a bónusz meg a nehéz napok, csak legyen pihenő utána. -
crixtm
tag
válasz robekri #5068 üzenetére
Te is "kemény vagy Csoki"!
De tényleg. Gratu!Én amikor újrakezdtem év elején még 12essel majomkodva csináltam meg, de ugye az vállalhatatlan.
Most lehet meglenne, de ugye várnom kell még.
Én amúgy az erő számokban vagyok ott jobban, pl most sikerül 4 adagban (3-3-2-2) nyomni 10 mp-t dupla 24-gyel. Edzés végén levezetésnek -
germanh
senior tag
Február végén volt egy kis belles verseny, dupla belles feladatokkal, max 8 ismétlésre, minél nagyobb súllyal, illetve húzódzkodás max ismétlésre. Mivel a snacth-et így még nem csináltam, maradtam 2x20-nál, military press-hez 2x24 a biztonság kedvéért, clean-hez és squat-hoz 2x32 ment mindnél meg volt a 8 ismétlés, húzódzkodásból 15 ment. 2. helyet sikerült így megszerezni. Videó a gyakorlatokról. Délutánra meg jutott egy crossfit verseny is, de ott nem volt belles feladat most.
Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz Integra #5075 üzenetére
Mire gondolsz? Nem máshova járok bellezni, ha arra gondolsz, egy crossfit terembe járok (nem a felvételen láthatóba), persze néha az órától függetlenítem magam és kettlebellezek egyedül kb olyan edzésprogrammal, ahogy Tominál zajlanak az edzések.
koxx: Húzódzkodás saját testsúllyal volt, lendület (kipping) nélkül. Perpill max plusz 32kg-al tudok húzódzkódni amúgy. A mp talán mehetett volna, de 2x28-al még nem nyomtam ennyit (edzésen talán 3 ismétlésre emlékszem), viszont a snatch-et mikor előtte lévő nap kipróbáltam azért, csak hogy lássam a technikát és, hogy mit várhatok, mert előtte nem csináltam még duplát, 2x24 kicsit soknak tűnt, ahhoz gyakorolni kellene még a technikát, úgyhogy biztosra mentem ezért lett 2x20, ami eléggé magabiztosan ment.
Enjoy the pain!
-
MODERÁTOR
válasz germanh #5077 üzenetére
Jah értem, elsőre mondjuk tényleg necc bevállalni a dupla snatchet 24-gyel. Tavaly 28-cal próbáltam, az már brutális, talán 3 ment.
Húzódzkodás tetszőlegesen mehetett? gondolok itt a fogásra, széles/szűk, kéz befelé v kifelé.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
germanh
senior tag
Arra konkrétan nem emlékszem, hogy volt e valami korlátozás, azon kívül, hogy nem lehet lendületet venni, én vállszélességnél szélesebben szoktam fogni és a tenyér kifelé néz, de úgy emlékszem, hogy kb mindenki hasonlóképp csinálta.
Integra: Ez a verseny még február végén volt, márciustól nem járok Tomihoz, tehát ez azzal nincs összefüggésben egyáltalán Konkrétan nem is készültem rá azon kívül, hogy megpróbáltam megy-e a dupla snatch. A verseny vasárnap volt, csütörtökön vagy pénteken döntöttem, úgy hogy, miért is ne menjek
Enjoy the pain!
-
Integra
titán
úristen ma olyan kardio volt boxon... köpni-nyelni nem tudtam a végére, piramis, megállás nélkül.
fél perc ugrálókötél, fél perc folyamatos zsákolás, nincs megállás és kötél és zsákolás között sincsen. aztán ha meg volt a fél-fél perc, akkor egy-egy perc, aztán másfél-másfél perc, aztán két-két perc, és fel három-három percig, majd vissza ugyanígy... hát anyád..
alig várom a hétfői nyugis golyózást......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
scar07
tag
Hali ismét!
Kérdésem a következő lenne: van vkinek tapasztalata az új 360 Gears Full Force Kettlebell-el? A hozzászólásokat olvasva sokan írtátok, hogy régebbi "szériákat" jobban szerettek, meg azért van a 360 kívül más jó minőségű bell is. Szóval előnyök, hátrányok más bellel szemben? És most nem a reklámszövegre lennék kíváncsi hanem valós tapasztalatra
Köszi!!! -
Integra
titán
bátran vegyet, nem lősz mellé vele.
az, hogy sokunknak a régebbiekből tetszenek, részben azért van, mert régebb óta csináljuk és a kezdetekben mások voltak a 360 bellek is. de szerintem bármelyikőnk megszokná az újat is...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
germanh
senior tag
válasz Integra #5081 üzenetére
Integra, Csarlee: Egyelőre nem fogok járni, de szerintem meglátogatlak titeket majd, ha lesz valami jótékonysági szeminárium.
Lacika_LP: előző posztjaid alapján, ha jól sejtem, akkor te sétálgattál akkor ott abban a szép Adipower-ben, nem? Súlyemeléshez szeretnék egyet én is. Fenéért ilyen bonyolult itthon a beszerzése...
Enjoy the pain!
-
Dirk Gently
újonc
A kettlebell és a szex Pat Flynntől
http://holtforditoktarsasaga.wordpress.com/2014/03/22/3-modja-annak-ahogy-a-kettlebelltol-jobb-leszel-az-agyban/Az egykezes kézenállásban nyomás gyakorlati része:
http://holtforditoktarsasaga.wordpress.com/2014/03/27/hogyan-sajatitsd-el-az-egykezes-kezenallasban-nyomast-2-resz/Cikk fordítások az edzés témában. holtforditoktarsasaga.wordpress.com
-
Lacika_LP
csendes tag
válasz germanh #5089 üzenetére
Igen én
Jó nagy szívás volt, kecskemétről mentem. Nem érzem magam különbnek másoknál, csak mert van egy ilyen vizsgám.. Más versenyeken ez nem számít. Na mindegy, van ilyen, csak a plakátra odaírhatták volna. Nem csak azt, hogy nyílt pénzdíjas verseny. Ebből nekem nem az derült ki, hogy amatőr verseny.
De legalább beszéltem pár szót a Bálinttal. Neki is hasonló az érdeklődési köreNem olyan nehéz, a kopefit-ről rendeltem. Ez a modell nem sokkal drágább, mint külföldön. Persze elég drága..
A másik két fajta adidast viszont érdemesebb kintről rendelni.
Érdemes golyóhoz is (főként szakítás és lökésnél), nálam már sok mindenkinek van súlyemelő cipője. -
-
MODERÁTOR
Sokan használnak box ill birkózó cipőket. Én már régóta hajtok egy normálisat, de nem akarok 30ezret kiadni érte. Igazából semmi extrát nem tud a cipőt, könnyű, vékony a talpa és olcsó. De van még egy kiszemeltem Adidas powerlift 2.0 nekem kondis edzéshez is kéne, deadlift, guggolás.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
germanh
senior tag
válasz Lacika_LP #5094 üzenetére
Kopefit oldalát nagyon régóta szeretném megtekinteni, de elérhetetlen. Plusz meg kéne tudnom, milyen méret kell, mert Pestről nem szeretnék lemenni Szegedre próbálgatni
koxx: deadlift-hez épp nem ideális a sarokemelés, vagy lapos talpú cipőben, vagy cipő nélkül Zydrunas Savickas
Enjoy the pain!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest