- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemrég adtam el el szerverlapot ahol bizony CSM nem volt tiltva (pont legacy hardverek miatt pl raid vezérlő) és a BAR meg engedélyezve volt igaz uefi modulként (Supermicro lap) és a driver és GPU-Z is bekapcsolnak írta (Intel A770)
Ugyanakkor a másik lapomon maga a REBAR nem is jelenik meg amíg CSM nincs letiltva.(ami logikus dolog és átlag usernél érthető)
CSM support szerintem csak azért kell hogy tiltva legyen hogy a videókártya ne a legacy biossal bootoljon be ami pont nem képes nagy címekre. (mondjuk Intel A770-esen nincs is legacy bios, csakúgy mint nagyobb Tesla kártyáknál)
De egyes lapokon külön állítható melyik eszköz melyik biost használja a fent leírt supermicro is ilyen pont azért hogy lehessen keverni a hardvereket, persze átlag usernél nincs ilyenre szükség de létező dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB eladó/ beszámolok
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest