Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Ahol lakom, a házunkhoz tartozik két kert is. Egy a bejárat felőli részen - kicsit mellette, egy a ház mögött, + udvar. Na a ház előtti részen akarokvalamit újítani. Eddig itt veteményes volt. Már évek óta kértem, és most kaptam meg. Füvesíteni akarom, és egyéb dísznövényeket akarok oda telepíteni.
Na most vidéki vagyok ugyan, de a kertben szökőévente egyszer ha voltam. Nem érdekel a dolog. Vagyis eddig nem érdekelt. De most szeretném tudni mire kell odafigyelni. Esetleg mi kell hozzá. Egy kb: 10*20 m-es részről van szó. Ezt kellene füvesíteni.
És még lenne valami. Szeretnék egy kis kerti izét is csinálni, ami fedett és esténként, esőben be lehet ülni alá. Fémváz, tető és az egész befuttatva ilyen futó izével. Na a kérdésem az lenne, mi ez a futó izé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest