Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Ahol lakom, a házunkhoz tartozik két kert is. Egy a bejárat felőli részen - kicsit mellette, egy a ház mögött, + udvar. Na a ház előtti részen akarokvalamit újítani. Eddig itt veteményes volt. Már évek óta kértem, és most kaptam meg. Füvesíteni akarom, és egyéb dísznövényeket akarok oda telepíteni.
Na most vidéki vagyok ugyan, de a kertben szökőévente egyszer ha voltam. Nem érdekel a dolog. Vagyis eddig nem érdekelt. De most szeretném tudni mire kell odafigyelni. Esetleg mi kell hozzá. Egy kb: 10*20 m-es részről van szó. Ezt kellene füvesíteni.
És még lenne valami. Szeretnék egy kis kerti izét is csinálni, ami fedett és esténként, esőben be lehet ülni alá. Fémváz, tető és az egész befuttatva ilyen futó izével. Na a kérdésem az lenne, mi ez a futó izé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akciókamerák
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest