Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Betty
újonc
Sziasztok!
Csak érdeklődni szeretnék a rajzfilmemmel kapcsolatban. Mikor tudunk találkozni? Vagy még nincs kész? Írjatok!! Köszi
-
Betty
újonc
Szeretném én is külön megköszönni, nagyon kedves Tőletek, hogy segítetek!

-
KERO_SAN
aktív tag
Jelentem az atadas ma 17:54 perckor megtortent.
Rajtam mar nem mulik
-
Slax
senior tag
Valakinek az aláírásában olvastam valami hasonlót ''Egy mindenkiért, mindenki egyért, ez a hamisíthatatlan PH! feeling!!''
. -
Dave™
nagyúr
Sziasztok! Dávid barátnője vagyok, én is szeretném megköszönni a segítséget, igyekszünk megháláni valahogy. Még egyszer köszi

-
Dave™
nagyúr
Köszi szépen mindkettőtöknek, nem felejtem el

-
KERO_SAN
aktív tag
Hat nekem 8 kinek adom oda, mostanaban ugyse nagyon nezegetem, de odaadni nem akarom

Szal, kinek adjam ?
-
Dave™
nagyúr
Itt egy link a rajzfilmhez: Bővebben: link
-
KERO_SAN
aktív tag
Megvan vhsen, de masolni nemtudom. Kolcson adom par napra, az ugy ok?
-
Dave™
nagyúr
Sziasztok! Szeretnék Tőletek egy kis segítséget kérni! Meglepi lenne a világ legédesebb hölgyeményének a címben említett rajzfilm, melyet sajnos fellelni sehol sem tudok. Ha valaki valahol látta VHS-en (DVD-n sztem nem jelent meg) akkor kérem ne habozzon közkinccsé tenni. Nagyon sokat segítene. Minden megoldás érdekel, a nem publikusak jöhetnek mailben is... Köszönöm!
Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.05
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze ha még mindig ok részéről. Hogyan hálálhatnám meg?

Sajna mi sem tudjuk másolni (úgy tűnik), pedig nagyon jó lenne valahogy megszerezni? Esetleg nem eladó?