Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Az-X
őstag
Igen a víz csak a GPU felett megy. Tapasztalat alapján nem számít sokat a ramok vízzel hűtése. Nem melegszenek annyira, és bőven elég, hogy rájuk ér a blokk. Persze hardcore tuning esetén biztos jobb ha olyan a blokk.
Pontos adatokat sajna nem tudok mondani
Sajna a rendszert már jó ideje eladtam, csak ez az egy blokk árválkodik itt a polcon. De ha van kész rendszered oda tudom adni, hogy kipróbáld. Amúgy vörösrézből van, és nikkelezett. -
Az-X
őstag
Nekem van egy nem innovatek, hanem egyedi gyártású blokkom. Egy 6800GT-n használtam, így bőven ment ultra szint felett is (430/1180). A vízhűtésemet eladtam, ez az egyetlen blokk maradt meg, ha érdekel olyan 10K körül gondolnék érte. Természetesen kipróbálható, és teljesen kompatibilis az innovatek rendszerrel.
Aktív témák
- Horgász topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Hardcore café
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Többnyire az üzletbe is csak rendelésre tudnak hozni pár héten belül
Sajna a rendszert már jó ideje eladtam, csak ez az egy blokk árválkodik itt a polcon. De ha van kész rendszered oda tudom adni, hogy kipróbáld. Amúgy vörösrézből van, és nikkelezett.