- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
jazzkifli
tag
Mivel rögzítitek a telefont a bringára?
-
jazzkifli
tag
Sajnálom hogy nem lehettem ott a Velence 10x-en, talán jövőre!!! :-P
Gratulálok mindenkinek!!! -
jazzkifli
tag
Akinek megvan az Endomondo Pro:
Tényleg kevesebbet zabál az alkalmazás? -
jazzkifli
tag
válasz
belaazallat #26641 üzenetére
Nekem is ez a felfogató van, még nem mozdult meg egyszer sem eddig a lampion
-
jazzkifli
tag
Nézz körül itt, láttam teljesen dioptrizálható sportszemüvegeket, ki lehet választani a sportot amihez keretet keresel.
Én jelenleg egy drivewear lencsés napszemüvegkeretet használok. A lencse világbajnok, de sajnos a keret nem a legjobb bringázáshoz, mert nem fedi teljesen a szem környékét és kicsit huzatos. A következő dioptriás napszemüvegem ilyen lesz, amilyet a linkelt oldalon is lehet látni.
Sok sikert!
-
jazzkifli
tag
válasz
D.Orion #26605 üzenetére
Én Tőle vettem a legdrágább (3800.- HUF) LED-es lámpát + egy bringás tartót 300.--ért.
Nagyon meggyőző készülék, olvasd csak el a hozzászólásokat.
Bringával járok munkába 3 műszakban, ez azt jelenti, hogy kell a lámpa, mert az ipari parkban nem sok fény van (Alba Ipari Zóna).
Olyan fénye van, amitől totál hasra estem, erős|gyenge|erős villogó üzemmódjai vannak.
25-ös tempónál kényelmesen ki tudom kerülni az útegyenetlenségeket, nekem ennyi bőven elég -
jazzkifli
tag
Erről hallottatok már? Strava
Még egy tracker progi, érdekes lehet...
-
jazzkifli
tag
válasz
Packersbay #26275 üzenetére
GPS-t bekapcsoltad?
Mobilinternet nagyban gyorsítja a pozíció megtalálását.
Esetleg még indítsd el a gmaps-ot, hátha azzal hamarabb talál műholdat.Ha ez az első alkalom, hogy gps pozíciót keresel, akkor legyél türelmesebb, lehet több idő kell neki. Fél óra után ha nem talált akkor nem is fog...
-
jazzkifli
tag
A vonóhorgossal és a hátsó ajtóssal az a baj, hogy ha már feltetted a bringát, akkor nehéz hozzáférni a csomagtartóhoz, illetve könnyen megsérti a fényezést (a hátsó ajtóra tehető - tapasztalat). Ráadásul takarhatják a lámpákat és a rendszámot is
Tetőre szerelhető (Thule) verziót használtunk, két bringát utaztattunk meg Bp-Mátra-Bp útvonalon minden gond nélkül, bírta az autópálya tempót is (persze ésszel). -
jazzkifli
tag
válasz
Stauffenberg #25708 üzenetére
Nagyon szép, nekem is ilyesmi lebeg a szemeim előtt!
Még soha nem volt ilyen vasam, de nagyon szeretnékAzon agyaltam, hogy a férfi vázas falubikeból lehetne-e egy ilyesmi gépet összekukázni apránként?
-
jazzkifli
tag
Üdv!
Olvasgatom már pár hete a topicot, nagyon szimpatikus a társaság!
Ezért is merem megkérdezni, hogy milyen tracker alkalmazást lenne érdemes használni Szerintetek? Endomondo vagy Sports Tracker? Esetleg valami más? Jelenleg mindkettőt használom egyszerre, még nem tettem le a voksomat egyik mellett sem.
Csak hobbi szintek tekerek a saját örömömre, néha baráttal, esetleg bnővel, de nagyon élvezem és szeretnék minél hatékonyabb lenni, ezért is kérdezem a tracker dolgot.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- Eladó 2K Gamer PC - RTX 4070 + i5-14600KF /B760M /32GB DDR5/ 1TB SSD/ 850W
- Mac Mini 2018 - 8GB/256GB - i5 - 3.0Ghz 6 magos - Space Gray - eladó
- HP Elitedesk 800 G5 SFF - i5-9500/16GB DDR4/1TB NVMe
- Ingyen elvihető Trust Trino HD Webcam
- Új - Western Digital Enterprise RE4 2TB 64MB 7200rpm SATA2 (WD2003FYYS)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest