Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz madmike #43196 üzenetére
Jah jó termék, a háziasszonyok kedvence.
Majd írd meg, hogy visszajönnek-e neked a foltok!
Nálam ebben az esős időben egy hét után megint meglátszik rajta, hogy a szimmering némi rozsdás olajsarat tologatja maga előtt.
Nincs ötletem rá, törölgetem és kenem.Amúgy elég karcos az a becsúszó nálad. Talán csiszolópapírral törölgették át?
Meg elég magasan is vannak egyenletes eloszlással, kivéve ott, ahol mozgott a villa.
Ez arra enged következtetni, hogy a tárolás volt igénytelen.
Biztos csak egy éves?
Gondolom még lejöttek látható nyomok nélkül, nálam az átlag méret volt ekkora, mint itt a legnagyobb folt.
De csak ott csoportosultak, ahol a kerék felverte a vizet és a retket, a belső felén, nagyon minimális a menetirány szerinti arculaton. Szóval a tied állásban mehetett így tönkre. Legalább mechanikusan még újszerű lehet.
De egy éves létére elképesztő, ha semmilyen oxidáló szernek nem volt kitéve, akkor max azt tudom elképzelni, hogy a szabad ég alatt állt egész évben. Esetleg a gazdája néha még oda is ment és lehugyozta, h "hööö nesze neked, majd jól eladlak vki szerencsétlennek!"(#43209) madmike
Bovdenházra felcsavarod, majd a villaszár mentén rögzíted. Én rögzíteném még a bovdenházra eső szakasz alsó végénél is, mert a villa mozgása meg tudja tépni lassacskán, ahogy kirugózáskor lejjebb csúszik. Gyorskötegelővel odaszorítottam a vezetéket, így már nem feszíti a dokkolót.Láttam én is egy Blackburn 6.0 kapcsán, hogy a hátsó kerékhez kell felrakni, de arra nem jöttem rá, hogy ott miért jobb. Első kerék viszonylag ritkábban blokkol vagy pörög el.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Kötelező a legfejlettebb node-ját otthon tartania a TSMC-nek
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest