Hirdetés
Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz Misály #48510 üzenetére
Es a kerdesem tovabbra is fenn all, tudtok-e jo szervizt a nyugati kornyeken?
Igen. A megközelítéséhez először felszállsz a váci vonatra ...rétisün: igen, vannak dolgok, amiket az ember jobb, ha elkerül. Például ilyen a bringára költött pénzek összeadása
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Misály #48510 üzenetére
Én is még a full merev Schwinn woodlands-el csapattam Normafán 12-13 éves koromban, aztán jött a GT, az már elöl telós volt, de azért az sem volt egy dh bajnok a kb 5-6 centis telóúttal. De legalább megtanultunk bringázni, tudom mit lehet bevállalni és mit nem. Az is vicces, hogy 40-50-el is csapatom az erdőbe a Stinky-vel, és soha semmi bajom nem volt max. pár horzsolás. Tavaly vettem egy virslikerekű fitnesz bringát és az első héten elestem vele és eltört a kulcscsontom. Sima aszfalton mentem vagy 20-al és elcsúsztam egy kanyarban. Amint összeforrt a kulcscsontom el is adtam a fitnessz bicajt.
Szervizekkel kapcsolatban, sajnos nekem sincsenek túl jó tapasztalataim, általában nem csinálják meg lelkiismeretesen, és ami engem nagyon zavart, hogy a bicajra sem vigyáznak és sokszor lesz rajta pár új karc. Már egészen kis koromban megtanultam kerékpárt szerelni, amit tudtam magam csináltam, de szerszámok és állvány hiányában azért párszor begurultam szervizbe is. Amikor megvettem 2005-ben 360 ezer ft-ért a zsír új Stinky dee-lux vázat és levittem, egy szervizbe, hogy rakják össze nekem a bicajt, úgy kaptam vissza, hogy több helyen leverték a festéket róla. Amikor a láncvezető görgőt felszerelték, látszott rajta egy egész mély sérülés amit valószínűleg az okozott, hogy a z integrált csapágy betekerésekor lecsúszott a szerszám és belevert a vázba, persze ettől nem gyengébb a váz, de engem akkor is kurvára zavart. Mondtam is, az meg ott mi? Á az semmi, az ott volt. Na ekkor vettem egy komplett szerszám készletet és egy szerelő állványt. Azóta mindent megcsinálok pillanatok alatt. Egyedül a villát és a rugós tagot viszem szervizbe, tisztításra és olajcserére. Azért 2 szervizt tudnék mondani amiben megbízom és tudom is ajánlani. Az egyik a Bringabutik, egyébként nekik vannak az egyik legjobb áraik, a másik a Probike, egy ismerősöm is itt dolgozik egyébként, ők is nagyon jól szervizelnek, és rugós tag, hidraulikus fék, és teleszkóp villa karbantartást más boltra nem is bíznék. Szóval ez ügyben is érdemes őket felkeresni.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest