Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Táskába befér az esőköpeny mellé, és nem kell azon problémáznod hogy milyen cipőben menyj mert lehet hogy esni fog. Vízálló naciból nekem NorthernFace van, méghozzá azért, mert az RP-boltban két eladó is mondta hogy a zsákos naci-esőkabát kombó nagyon kopik, a tekeréskori súrlódásokat nem bírja és hamar elkopik az anyag, ez afféle felkapom-cucc, én meg inkább beruházom nagyobb összeggel, de legyen rendben napi használatra is. Nekik nem, de szemben az NF-boltban meg pont volt olyan gatya meg méret ami nekem kellett
Trooper, hol van ilyen bolt ahol ezekhez hozzá lehet jutni, ill melyikbe érdemes menni? Akkor már néznék valami hosszúujjú-vízálló kesztyűt is, meg szimpla szélálló hosszúgatyát is.