Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
KrAt
veterán
No venember83 válaszát, miszerint 20 km-nél többet bringázzak esténként (inkább már éjszakánként) ezért ma ezen az útvonalon mentem egy kört:
(nagyítható)
Ez így ~32 km volt, ott fenn az a kavargás az szimpla eltévedés volt, sose voltam még bringával a belvárosban
Közel 2 órát tekertem minimális megállásokkal (a kopaszinál álltam meg a végén megnézni a vízszintet, illetve egyszer ott ittam a kútnál) meg ofkorsz a piroslámpáknál. Ez így ahogy számolom, ~17 km/h-s átlag, ami városban, megállásokkal, eltévedéssel egész jónak mondható számomra. Tudom, ezt egy profi megoldja bő 1 óra alatt, én még messze nem vagyok az
Ha kb minden második este egy hasonló távot megyek, akkor az ér valamit erőnlétnövelés illetve testsúlycsökkentés terén valamit?
Meg így egyáltalán, jó ez a teljesítmény valamire?
Olyan 25 km-nél kezdtem azt érezni, hogy fáradok, mert elfogyott a vizem.. De addig nem éreztem semmiféle gázt..
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs