- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére

-
Djuree
félisten
üdv!
valaki tudna segíteni?
kéne csinálni egy fehér hátterű verziót ebből:
képja és lehetőleg .png legyen, mert az nem pixelesedik alakítás után mint a .jpg

ti biztos megtudjátok csinálni

thx

-
Skizz
addikt
Hali
Itt szerintem csinált a kollega egy elfogadható példányt, viszont azóta sem érkezett visszajelzés, hogy megfelel -e. (a váll nélküli).
Nos?
-
Hasek
Közösségépítő
Mivel az Arckép szerkesztőben a kollega a másik képet választotta, így boog-ot feleslegesen csináltam meg a magam módján. Beteszem ide, hátha szüksége lenne valakinek rá, majd valamikor:

1494 - Ndruu: Az első kép eredetijét be tudnád linkelni, ha megkérlek?

-
-

Előbbiből talán lehetne elfogadhatót csinálni, utóbbi szinte esélytelen.
7Heads Drago: Lehet válogatni...
Def26: Nem.
Bővebben: Ilyen minőségű képből nem lehet elindulni. -
Def26
félisten
-
7Heads Drago
veterán
Hi all.
Tud valaki egy jó dragonos avatart.
Lassan időszerű lesz majd nekem is egy. -
luw2win
őstag
Hali!
Ebből a képből mit lehetne kihozni, természetesen a kis arca kellene
köszi -
Djuree: Színes és fekete-fehér.
-
Froclee
őstag
djuree
egyik verzió: [link]
a másikat egyelőre nem tudom megcsinálni, mert a gimp folyamatosan lefagy -
RoyalFlush
őstag

-
Pár Jetson családtag:

Judy most kimaradt...
-
-
AXisBOLD
addikt
én is átnyargalok az Arcképszerkesztőbe...
-
Xirtam
veterán
Ndruu
Megvan az Őstagságom!

Akkor segítesz???!

-
Xirtam
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Naná legjobb imádtam imádom imádni is fogom! összes rész, söszes platformos játék, összes kártya póló! minden!

-
Xirtam
veterán
A múltkor csináltatok nekem egy ilyet!

akk töröljem?? mert nem lehet majd ez?

-
Xirtam
veterán
Sziasztok, jó estét!
Ebből lehetne avatart barkácsolni??

v.

-
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Azokból, amiket linkeltem, azokból szerintem lehetséges. Sajnos most nincs rá időm, de látom még ráér... A hétvégén talán tudnék vele foglalkozni, addig talán betéved ide valamelyik másik arcképszerkesztő kolléga, akinek sok ideje van és elkészít egy próba verziót az általam linkelt képekből.
-
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Valóban, görög van a falóban...
Érdekesség (30-40cm-ről érdemes nézni, kb. 20-30 másodpercig)
-
-
z0d1AK
nagyúr
ebből lehetne valami avatart barkácsolni?

-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Lenne egy fényképem, amiből 3:4-es képet kéne csinálni, ilyen igazolványkép félét. Valaki tudna benne segíteni?
-
Próba:

-
-
Nem elég rajzos a kinézete, manapság sajnos nem fogadnak el ilyen avatart. Nem találtam én sem olyan képet a fickóról, ami rajzos lenne, tehát nem lesz egyszerű megvalósítani.
Esetleg nincs valami gyerekkori kedvenc rajzfilm figura vagy valami rajzos karakter, akinek a képét szívesen viselnéd (és még nincs használatban)? -
Nunder: A #1422-ben lévő kép szerintem nagyjából elfogadható. Itt van pár Jack Black is.

fpeter07:

Skizz: #1430 - az új sajnos nem felel meg.
-
fpeter07
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
előbb még jó volt
mind1, keresek másikat
szerk:

-
fpeter07
veterán
Ebből lehetne avatart csinálni? [link]
-
Nunder
őstag
válasz
Froclee
üzenetére
Alakul
Csak az alsó biztos nem lehet egy kicsit nagyobb? Így elég nehéz kivenni mit is ábrázol. Vannak nagyobb avatarok is mint 53 pixel
Az a barna is jó amúgy nem tudom hogy rajzoltad át, de marha jól sikerült. Black meg mégis csak jobban néz ki amúgy fordítva, úgy is a topik felé néz. -
Nunder
őstag
válasz
Froclee
üzenetére
A Black az nagyon jól sikerült, de szerintem még finomításra szorul majd, legalább egy tükrözésre. A Running Wild-os pedig úgy is jó lenne, ha a csontok nem lennének ott, és a fejkendőt megrajzolni, amit a csont kitakar. Úgy talán pár pixellel nagyobb is lehet.
Amúgy Eddie nekem se jött össze, ezért is írtam ide 
-
Nunder
őstag
Üdv!
Mivel elkezdtem én is a PS-t és a szerkesztést, gondoltam kérek egy kis segedelmet. Azt szeretném kérni, hogy valaki hozzáértő Arcképszerkesztő vegye már kezelésbe a következőket. Ugyanis ha egyszer nagy leszek, közülük szeretnék egy arcképet. Persze csak akkor ha van egy kis ideje. És ha elkészültek a képek, talán látom majd mit hogyan kell csinálni, nem csak a videókról és képekről. Íme Eddie, Jack Black, és a Running Wild együttes híres kalózkutyája. Ha lehet velük kezdeni valamit akkor kéretik megosztani
Leginkább Eddire lennék kíváncsi, ugyanis egyszer majd őt szeretném magamnak. A fáradozást előre is köszönöm.P.S.: Eddie és JB megvan rajzos változatban is, csak ugye azt meg színezgetni kell. Én meg úgy döntöttem, hogy a kezdeti botladozásaimat nem is teszem közzé, egyelőre.

-
Xirtam
veterán
Hello, valaki megcsinálná nekem ezt arcképnek ha szhépen megkérem?? -
Froclee
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére

Perspektíván kicsit kellett állítani, hogy a méretarány nagyjából meglegyen. A színeken még lehetne variálni.
Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Medence topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Régebben nem is ezt akartad

- Egyik sem megfelelő..