Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
themiert
csendes tag
Valaki tudna nekem olyanban segíteni, hogy fényképész csinálta a tabló képeinket és még plusz képeket is csinált. De jobb klikkre nem reagál az oldal és a képek nagyon kicsibe vannak megjelenítve csak egér húzogatásával tudom nagyítani a képet. Tehát az oldal eléggé lopás védett. Az a problémám nekem, hogy a plusz képek közül párat szeretnék lementeni a gépemre. Valakinek van valami ötlete?
-
martabat
csendes tag
válasz
Brutforsz
üzenetére
Oké köszi működik

A snagitot már régóta használom, nem értem miért nem jó, azzal lehet videót is csinálni a gépen zajló műveletekről hanggal, meg jó volt ez is míg ment, mert PDF-be is mentett komplett oldalakat
.
Ezt látom jpegbe meg png-be ment.
Végülis több a semminél
-
Brutforsz
senior tag
A konkrét programot nem ismerem, de ha Firefoxot használsz, tedd fel a Screengrab kiterjesztést, aztán már mehet is a móka.
(Alapértelmezés szerint png formátumba ment, javaslom, hagyd ezt meg.) -
martabat
csendes tag
Üdv!
Ha valaki jártas Snag it 8 nevű képlopó progiban az mondja már meg, hogyan kell ezzel egy teljes legördülő internetes oldalt leszedni a tetejétől az aljáig jpeg-be vagy PDF-be.
Régebben működött, most meg nem, és a beállítását sem tudom hol kéne ezt belőni
Kérem valaki segítsen!
Köszönöm! -
S W A T
senior tag
válasz
Killer man
üzenetére
Nvidiám van de azért kössz.
Loretto amit mutatott az úgy néz ki bejön a képlopás része ingyenes bár csak bmp-be menti de azt meg átlehet konvertálni.
-
S W A T
senior tag
Hali. Tudtok olyan képlopót amivel játékból vehetek ki 1-nlél több képet anélkül hogy minden 1-es képnél kikeljen lépnem mint a peintscreen-nél
lehetőleg olyat amit 30 nap után is használhatom. -
cortez25
senior tag
Sziasztok !
Van egy progi a Nice system screenagent, arra lenne kérdésem tudom-e valami progival ellenőrizni mikor kapcsol be? Mikor viszi az adatot a gépemről? -
simonzé
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Legalábbis be lehet rajta állítani.
Egyébként megint csak a Honosítóműhely programjait kell ajánlanom Hátha van köztük ilyen. -
pepe001
csendes tag
Sziasztok!
Olyan képlopó progira lenne szükségem amellyel a képernyőnél nagyobb képeket is be tudom olvastatni.Ha ismertek ilyet kérlek segítsetek!Thx! Pepe
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

lehetőleg olyat amit 30 nap után is használhatom.