- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurczy
őstag
válasz
BlacKSouL #611 üzenetére
Spyware Terminator csak akkor szarakodik, ha fertőzés van. (tapasztalat) Ha eltávolítod a nem kívánt betolakodót, életre kel. Spy sweeper megvolt, most jónak tűnik minden egyenlőre.
NOD32 cuccot használtam.
Spyware Terminator sztem eg fos. Rohadtsok cucc átjön rajta. Rendszeresen beszedtem vele 10-15 féle trójait, meg adware-t.
Be kell ruházni valami komoly cuccra... csak jöjjön már a fizu.
[Szerkesztve] -
gyurczy
őstag
Na a helyzet a következő:
- Spyware Terminator shield megy, de se scan, se egyéb, sem normál, sem csökkentett módban.
- AdAware műxik, de nem talál semmit egyik módban sem.
- SUPER AntiSpyware shield megy, scan elindul, de nem keres, bezárni csak feladatkezelőből lehet. Csökkentett módban nem indul el vmi windows installer hiánya miatt.
- Rougescanfix-et próbáltam még, de nem használt.
- PREVX telepítőt hiába töltöm le, mindig olyan file a végeredmény, amire az XP hibaüzit dob, hogy nem win32 alkalmazás (mellesleg a Windows Live Messenger telepítőjére is).
Azon kívül, hogy a Spyware Terminator és a SUPER AntiSpyware nem működik megfelelően látszólag nincs hiba, de nyomaszt a dolog erősen.
Mi tévő legyek? -
gyurczy
őstag
Üdv Urak!
Következő a problémám:
Sikerült benyalnom két trójait, az egyik az update1.exe5632.exe, a másik az lsass.exe (Sasser).
A SpyWare Terminatort és a SUPER AntySpyware-t letiltotta, a PREVX telepítő hibaüzenettel meghal (sztem ez is a trójai műve), a Rougesscanfix nem tud vele mit kezdeni, a Windows Defender és Ad-Aware nem látja, hol felbukkannak, hol eltűnnek.
Egyenlőre csak processzorteljesítményt foglalnak le, de erősen nyomaszt, hogy ott vannak.
Bárkinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest