Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
válasz
Benmartin
üzenetére
Na, lefutattam csökkentett módban a javasolt programok, de nem sok mindent tudok kezdeni a hijack progival.
A spybot, több bejegyzést is talál amit elvileg le is írt.
De a probléma nem oldódott meg, sőtt egyre több 28k fájlt találok minden könyvtárban, és nem tom, h lehetne ezeket nem könyvtáranként letörölni. Mindkét vinyóm közel tele van, tehát ez eléggé sok fájlt jelenthet.
(Mindjárt fölrobbanok az idegességtől
) -
dni
őstag
Üdv!
Nem tom jó helyen járok -e kérdésemmel.
Mostanában vmi ''másolatokat'' készít biztonyos fájlokról, eddig főleg képekkel és parancsikonok másolataival találkoztam. Mindegyik fájl egységesen 28kb -os, exe kiterjesztésű, és megegyezik az eredeti fájl névvel a neve. Nem lehet őket álltalában kitörölni, mert használatban vannak hibauzenet ad a Win. Ráküldtem a Nod32 a gépemre, de nem talált semmit. A Spybot - Search & Destroy viszont annál inkább, de amit talál azt elvileg le is írtja. Mi a rák lehet ez? Lehet, h valami fini kis vírus?
Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jövedelem
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- BestBuy topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iPhone-t használók OFF topikja
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)