- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
BettyNa
csendes tag
a virtumonde probléma megszűnni látszik .Vegyük csak úgy ,hogy az a probléma ,hogy ha belépek a Windowsba kb. 6 perc múlva semmi parancsra,kattintásra nem reagál.Mi lehet a probléma??Tegnapi nap maradéka lehet a baj a 2 vírusírtó(avast 4.8,eset smart security) meg a 3 kémprogram ellenes program(Search & destroy,Superanitispy,CounterSpy(ez nem biztos ,hgy pontosan ez a neve).
Várom a válaszodÉs nagyon köszi a segítséget
-
BettyNa
csendes tag
Fejlemények
onkrétan tegnap feltettem a Superantispy-t trial -ját csomó mindent talált(Trojan ,Adwear,,,)Letöröltem amiket jelölt és írta ,hogy szivesen venné ,ha lenne egy restart ok. Betöltött restart után és utána semmi nem mozdul semmit,asztalt látom de ha valamire(bocsánat ,hgy megint valami....:-P
akkor mondjuk....firefox v. csatlakozás és semmi.)Egyszer bedobota ,hgy hiányzó RUNDLL, ..C:/PROGRAM~/mywebs~1/bar/2.bin/m3plugin.dll
Nah most valahogy ezen valaki tudna segíteni...Jelenleg fut ,de félek ,hgy valami probléma még lesz -
BettyNa
csendes tag
Lehet ,hgy nagyon összetett a problémám ,de hát van ez így.... és nagyon hálás lennék,ha valaki segítene nekem...
A problémám az ,hgy a notebook-on Eset Smart Security van. Pár napja találtam egy linket ,hgy ezt kell leszedned ,hogy tovább mehess.Valami Toolbar volt(Webfretti talán..?)Akkor még nem is volt semmi baj bejelzett valamire a vírusírtó nem emlkészem mire már ...De szüleim mondták ,hogy valami nem okés. Apum nem tudja freemail.t megnézni(ami érdekes mert én igen ,bár én Firefoxon nézem). Én pedig a keresni nem tudok ,értem mint pl. Google-t nem tudom használni. Tegnap bejelzett az Eset ,hogy Virtumonde,,,kiírja karanténban van majd a köv. újra indításnál törölve..... 5 restart volt ,ha nem több azóta semmi,. Valaki mondta ,hgy avast neki leszedte ...nekem nem ..vagyis még mindig keres...talált 2 dolgot egy logint meg még valamit mivel karantén valami miatt(pontosan a free,trial versio miatt nem működik) így azokat töröltem .már vagy 5 kémprogram írtó fent van a gépen és semmi... Eset még mindig belejelez ,keresni nem tudok..Várom valaki tud-e segíteni nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest