Új hozzászólás Aktív témák

• BettyNa

csendes tag

Lehet ,hgy nagyon összetett a problémám ,de hát van ez így.... és nagyon hálás lennék,ha valaki segítene nekem...
    A problémám az ,hgy a notebook-on Eset Smart Security van. Pár napja találtam egy linket ,hgy ezt kell leszedned ,hogy tovább mehess.Valami Toolbar volt(Webfretti talán..?)Akkor még nem is volt semmi baj bejelzett valamire a vírusírtó nem emlkészem mire már ...De szüleim mondták ,hogy valami nem okés. Apum nem tudja freemail.t megnézni(ami érdekes mert én igen ,bár én Firefoxon nézem). Én pedig a keresni nem tudok ,értem mint pl. Google-t nem tudom használni. Tegnap bejelzett az Eset ,hogy Virtumonde,,,kiírja karanténban van majd a köv. újra indításnál törölve..... 5 restart volt ,ha nem több azóta semmi,. Valaki mondta ,hgy avast neki leszedte ...nekem nem ..vagyis még mindig keres...talált 2 dolgot egy logint meg még valamit mivel karantén valami miatt(pontosan a free,trial versio miatt nem működik) így azokat töröltem .már vagy 5 kémprogram írtó fent van a gépen és semmi... Eset még mindig belejelez ,keresni nem tudok..Várom valaki tud-e segíteni nekem:)

Új hozzászólás Aktív témák