- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BettyNa
csendes tag
Lehet ,hgy nagyon összetett a problémám ,de hát van ez így.... és nagyon hálás lennék,ha valaki segítene nekem...
A problémám az ,hgy a notebook-on Eset Smart Security van. Pár napja találtam egy linket ,hgy ezt kell leszedned ,hogy tovább mehess.Valami Toolbar volt(Webfretti talán..?)Akkor még nem is volt semmi baj bejelzett valamire a vírusírtó nem emlkészem mire már ...De szüleim mondták ,hogy valami nem okés. Apum nem tudja freemail.t megnézni(ami érdekes mert én igen ,bár én Firefoxon nézem). Én pedig a keresni nem tudok ,értem mint pl. Google-t nem tudom használni. Tegnap bejelzett az Eset ,hogy Virtumonde,,,kiírja karanténban van majd a köv. újra indításnál törölve..... 5 restart volt ,ha nem több azóta semmi,. Valaki mondta ,hgy avast neki leszedte ...nekem nem ..vagyis még mindig keres...talált 2 dolgot egy logint meg még valamit mivel karantén valami miatt(pontosan a free,trial versio miatt nem működik) így azokat töröltem .már vagy 5 kémprogram írtó fent van a gépen és semmi... Eset még mindig belejelez ,keresni nem tudok..Várom valaki tud-e segíteni nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest