- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BettyNa
csendes tag
a virtumonde probléma megszűnni látszik .Vegyük csak úgy ,hogy az a probléma ,hogy ha belépek a Windowsba kb. 6 perc múlva semmi parancsra,kattintásra nem reagál.Mi lehet a probléma??Tegnapi nap maradéka lehet a baj a 2 vírusírtó(avast 4.8,eset smart security) meg a 3 kémprogram ellenes program(Search & destroy,Superanitispy,CounterSpy(ez nem biztos ,hgy pontosan ez a neve).
Várom a válaszodÉs nagyon köszi a segítséget
-
BlacKSouL
addikt
Ha már a gépre jutott valami kártevő, akkor az nagy eséllyel elmentődött az oprendszer rendszervisszaállítási listájában, vagyis a rendszervisszaállítás elvileg arra jó, hogy ha megsérül valami miatt a rendszer alapvető eleme, akkor ez vissza tudja állítani az előző állapotot, amit folyamatosan elment az oprendszer. Namármost ha a kártevő is beíródott, akkor az eltávolítása után legkésőbb a következő rendszerindításkor visszaállítódik, és károkoz tovább. De ha kikapcsolod, akkor egyrészt törlődik az addigi összes visszaállítási pont, vele együtt a kártevőre vonatkozó bejegyzés, másrészt amikor a csökkentett módban el nem induló kártevőt leirtod, akkor utána nem állítódik vissza újra. Ha tuti tiszta a gép, akkor vissza lehet kapcsolni.
-
BlacKSouL
addikt
A Spy Sweeper az egyik legelismertebb antispy program, rezidens védelme, gyakori frissítése van, a rendszerelemeket nagyon szigorúan védi(ha jól van beállítva) Ha nem számít hogy meg kell venni, akkor szerintem az egyik legjobb választás.
A Terminator is jó, és a Spybot S&D is, mindkettő ingyenes, és többé-kevésbé hatékonyak, akár együtt is. Ha osztályoznom kéne, akkor én a Sweepernek 5-öst, a Spybotnak 4fölét, a Terminátornak 4-est adnék, anélkül hogy ez leminősítené utóbbit.
Ad-Aware SE-nek nincs rezidens védelme de ingyenes, a Pro fizetős, és van. Nem rossz, nekem annakidején spyware-t is, trójait is megtalált, kiszedett, sőt meglehetősen szépen takarított, de a Sweeper még pucolt ki utána ezt-azt, tehát 4alát adnék neki -
BlacKSouL
addikt
Mivel az Outpostot még nem próbáltam, nem tudom hogy összeakad-e bármivel. De nekem állandó védelemmel fut a Spybot S&D, a Spyware Terminator meg a Spy Sweeper, és soha nem akadtak még össze. Amikor telepítésnél, első indításoknál egymásra kérdeztek, akkor egymást engedélyeztem nekik, és kész. Azóta semmi gubanc. Egyedül a Terminatorban lévő ClamAntiVirus jelzett teljes keresés után, hogy valami vírust talált a Panda ActiveScan-jében, de az végülis hamis riasztás volt, bár az igaz, hogy egy vírus kódrészletét látta meg, de az csak a Panda adatbázisában volt benne, ártalmatlanul.
-
BlacKSouL
addikt
Olvasgass vissza légyszi picit, kilistáztam neked hogy melyik hsz-ban fordul elő a Sp.Terminator: [link] Amúgy nekem most jól működik, semmi gond vele, rendszeresen frissül, már a mostani verzióban sok beállítási opció van, kapott egy víruskereső modult is, a spyware-keresés ütemezve mindig lefut nálam, a fölösleges, vagy gyanús tracking cookie-kat rendszeresen szedi kifelé, mást mostanában nem talált, de a többi progi sem, a gép pedig lassan egy éve tiszta. Vagyis én csak ajánlani tudom.
Amúgy nem magyar, csak tud magyarul is : [link]
Szerintem nem árt mindhárom típusú védelmi programból egy-egy olyan, ami csak a saját feladatát látja el, tehát én javaslok egy anti-spyware programot is melléjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest