- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szimcsi #1135 üzenetére
Spybot főleg a registry turkálás ellen véd, meg egyéb hasonló módosítás ellen, a rezidens része főleg ezt figyeli, illetve van a letöltésblokkolója, ami elvileg háttérben dolgozik ha IE-t használsz. Bővebb védelemhez érdemes mást is rakni mellé. Spy Sweeper jó megoldás, ha sikerül beszerezni normális formában, akkor hatékony minden téren, és rezidensként figyeli a programindításokat is, a rossz cookie-kat is, a regadatbázis bejegyzéseket is, és a települő cuccokat is. Az Ad-Aware2007 leírta magát nálam, ez volt az első ami összeakadt a többi keresővel, míg azok jól együttműködtek. És rezidense nem is volt nálam, lévén hogy SE verzióm volt. Spyware Terminator szintén jó lehet, én használom, a Spybot védelmének jó kiegészítője lehet, amiben egyik gyengébb, a másik azt lefedi. Spybotnak érdemes a teljes vizsgálatát lefuttatgatni, meg hetente frissíteni, az úgy hatékony.
-
Kazimír
őstag
válasz
szimcsi #1135 üzenetére
A spy sweeper-t tudom ajánlani, egy időben nekem is az volt, sokmindent megfogott. Azt nem tudom mennyi memóriát használt. A Counterspy-t nem ismerem, sajnos.
Ha van lehetőséged mindegyikből mondjuk egy demót kipróbálni, akkor az alapján tudsz dönteni.
(Jómagam jelenleg egyébként a spyware doctor valamelyik verzióját használom Avast vírusírtóval, és egyelőre elégedett is vagyok vele/velük)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- BestBuy topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest