- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Érdekes, mert most kipróbáltam, és alapbeállításnál nekem mindkét folyamat megy a NOD-tól: nod32kui.exe és nod32krn.exe folyamatosan, nemcsak weblap megnyitásakor. De nekem minden egyes része be van kapcsolva, AMON, IMON, stb. De soha nem bántották egymást ezek a progik. A legelején telepítéskor mindig rákérdeznek az újra, de ha engedélyezem, akkor onnantól nem fognak egymással foglalkozni. Nemtom a Counterspy milyen hiperérzékeny, de szerintem egy weblap megnyitása miatt nem kéne 1-2 másodpercnél többet tekernie, bármennyire is. Szerintem valami más lesz ott a gond.
Nekem öszeakadásmentesen fut jó pár hónapja : NOD32, Spyware Terminator, Spybot-TeaTimer, Spy Sweeper, és Zonealarm mint tűzfal. Egymásba sosem kötnek ha az egyik elkezd is vizsgálni, pl a MSN-ben ráuszítottam fájlellenőrzés opcióban a beérkező fájlokra a NOD-ot, és mikor megkapok egy fájlt, azt az én beállításaimnak megfelelően az AMON-tól függetlenül átvizsgálja, és kiírja, de a többi program nem foglalkozik vele.
A NOD azért nem elég, amiért pl. a négyévszakos gumi sem tökéletes se nyáron, se télen. A vírusirtó maradjon a vírusoknál, de azt csinálja nagyon jól, a spyware-ekkel majd foglalkoznak a spyware-irtók. A tűzfal meg legyen tűzfal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest