- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A NOD már véd elvileg spyware-ek ellen is, de én személy szerint nem hagynám egyedül, jó az ha meg van támogatva egy csak spyware-specializált programmal. Spybot viszonylag jó és ingyenes, Spyware Terminator viszonylag jó és ingyenes, Ad-Aware tűrhetően jó és ingyenes. Előbbieknek van rezidens védelmük, utóbbinak nincs. És Spy Sweeper, ami (szerintem) a legjobb, nem ingyenes, de talán a legszélesebb körű és legátfogóbb védelme van, szintén rezidens. Mindegyiket részletesen be kell állítani és testreszabni, hogy hatékony és könnyen kezelhető legyen.
És természetesen egy hatékony tűzfal!
Csak megjegyzésképpen, nekem ezek közül több is megy egyszerre, NOD-al együtt, rezidensnek is engedélyeztem őket, és mégsem használnak procit, csak mikor valami fájl létrehozás, módosítási művelet van, értelemszerűen akkor ellenőrzik, és nem reszel fölöslegesen a vinyó miattuk, kivéve ha direkt kézi keresést végzek velük. Memóriát ellenben foglalnak, nem is annyira keveset, de az még sosem bizonyult szűkösnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Notebook hibák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest