Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A NOD már véd elvileg spyware-ek ellen is, de én személy szerint nem hagynám egyedül, jó az ha meg van támogatva egy csak spyware-specializált programmal. Spybot viszonylag jó és ingyenes, Spyware Terminator viszonylag jó és ingyenes, Ad-Aware tűrhetően jó és ingyenes. Előbbieknek van rezidens védelmük, utóbbinak nincs. És Spy Sweeper, ami (szerintem) a legjobb, nem ingyenes, de talán a legszélesebb körű és legátfogóbb védelme van, szintén rezidens. Mindegyiket részletesen be kell állítani és testreszabni, hogy hatékony és könnyen kezelhető legyen.
És természetesen egy hatékony tűzfal!
Csak megjegyzésképpen, nekem ezek közül több is megy egyszerre, NOD-al együtt, rezidensnek is engedélyeztem őket, és mégsem használnak procit, csak mikor valami fájl létrehozás, módosítási művelet van, értelemszerűen akkor ellenőrzik, és nem reszel fölöslegesen a vinyó miattuk, kivéve ha direkt kézi keresést végzek velük. Memóriát ellenben foglalnak, nem is annyira keveset, de az még sosem bizonyult szűkösnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest