Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Nem biztos hogy a legjobb helyre írok,de talán itt is van valaki aki tud segíteni.Tegnap xy oldalon feltöltöttek az accountomról egy vírusos fájlt amiért figyelmeztetést kaptam.
Csak nekem van hozzáférésem elég bonyolult a jelszóm is,hogy történhetett ez meg?
Az oldalról soha nem szoktam kijelentkezni a böngésző tárolja a jelszót havonta 1 szer talán amikor újra belépek. Nod 32+Spy hunter 4 van a gépen, spy hunter talált pár dolgot 4 elemet az eset után amikor lefuttattam. Staffal egyeztettem az ip címet nem tudták megmondani ahonnan feltöltötték a fájlt. A figyelmeztetést levették. Jelszót módosítottam és kétlépcsős belépést is aktiváltam.Mit gondoltok? Valaki annyit fáradozott hogy feltörje az accom és egy vírusos fájlt töltsöm fel a többiek számára(torrent)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Microsoft Excel topic
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest