- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Az utóbbi 3 napom történései: netezés közben egyszer csak eltűnt a tálca és az összes ikon az asztalról
, a futó programok közt alt + tabbal lehetett váltani.
Softreset után az automatikus indításban 2 új *.dll, véletlenszerű fájlnevekkel, mindkettő a c:\windows\system32-ből.
Első lépésként nyugodt szívvel kihúztam a netet, mert a NOD és az Outpost adatbázisa a legfrissebb. Utána az automatikus indítási pipát kivettem mindkét *.dll elől, majd az Unlocker nevű program segítségével (ez feloldja az aktív zárolásleírókat, így törölhetővé válnak a fájlok) töröltem mindkettőt. Ezután a Registry Mechaniccal eltüntettem a nyomaikat, majd reboot.
Félóra elteltével kezdődött minden előről: tálca + ikonok eltűntek, stb...
A NOD még úgy sem ismeri fel a cuccot, hogy az orra alá dugom (jobbklikkes menüből ráuszítva).
Örülnék minden konstruktív megoldásnak, bár lehet, hogy a végén bepipulok és feldobok egy új XP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest