- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonelka
újonc
Sziasztok,
Két nappal ezelőtt a tökéletesen működő Dell inspiron 7520 laptopom újraindult, és már vissza sem bootolt, mert még a bejelentkező képernyő előtt kék halált ad "thread stuck in device driver" hibaüzenettel. Kicseréltem a merevlemezt, hátha az a baja, és újraraktam a windowst. Először szépen ment is gép, de aztán feltűnt, hogy mikor a videokártya driverét installálta a gép, újra előjött a kék halál. Ezután megint nem tudtam bootolni kék halál nélkül. Beléptem csökkentett módba, úgy elindult, tiltottam a videokártyát eszközkezelőben, így már normál módban is tökéletesen fut a gép, de ha engedélyezem a videokártyát, vagy drivert próbálok hozzá telepíteni, akkor ugyan ez a kör indul az elejéről.
Mi lehet a gond? Hardveres vagy szoftveres? Meghalt volna a videokártya?
Arra gondoltam még, hogy esetleg BIOS frissítés segíthetne, de mivel nincs működő aksim, nem sikerül telepítenem.Próbáltam többféle drivert is telepíteni, és DDU-val is próbáltam eltávolítani a korábbit.
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- OLED TV topic
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest