Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonelka
újonc
Sziasztok,
Két nappal ezelőtt a tökéletesen működő Dell inspiron 7520 laptopom újraindult, és már vissza sem bootolt, mert még a bejelentkező képernyő előtt kék halált ad "thread stuck in device driver" hibaüzenettel. Kicseréltem a merevlemezt, hátha az a baja, és újraraktam a windowst. Először szépen ment is gép, de aztán feltűnt, hogy mikor a videokártya driverét installálta a gép, újra előjött a kék halál. Ezután megint nem tudtam bootolni kék halál nélkül. Beléptem csökkentett módba, úgy elindult, tiltottam a videokártyát eszközkezelőben, így már normál módban is tökéletesen fut a gép, de ha engedélyezem a videokártyát, vagy drivert próbálok hozzá telepíteni, akkor ugyan ez a kör indul az elejéről.
Mi lehet a gond? Hardveres vagy szoftveres? Meghalt volna a videokártya?
Arra gondoltam még, hogy esetleg BIOS frissítés segíthetne, de mivel nincs működő aksim, nem sikerül telepítenem.Próbáltam többféle drivert is telepíteni, és DDU-val is próbáltam eltávolítani a korábbit.
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest