- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagamo
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #478 üzenetére
Köszi sokat segítetté!
1,,:Nod32 2.7 outpoust tűzpalla van párosítva és Daemon tools is fent van a TDU (Test Drive Unlimited) daemon-nal megy , de nem mindig mikor nem akkor is volt kék halál! A TDU-rol tudni kell, hogy neten játszom és mindig lagol a szerverek közt! (pontosan nem tudom mi az a lagolás de mindenki ezt írja)
Nemrég tettem fel a 8800GTX driverét 174.74 (de ha jól emlékszem elötte is a WHQL minősített 169.21 diverrel is volt kék halál!
És van 1022 HP lézernyomtatóm!
Beletrafáltál mindhárom, van , de legalább már tudom, hogy merre keresgéljek!
Köszi
-
vagamo
őstag
Sziasztok hátha valakinek mond ez valamit és segít megoldani a problémámat!
Én is keresgélek a CHIP magazin 2008/01 es kiadásának 92 oldalától van egy egész jó leírás, követem a leírást , de még egyenlőre semmire sem jutottam! Hátha több szem többet lát, ja és a több észről ne is beszéljünk!!!
Megakadtam memóriakép betöltésénél a Debugging Tools for Windows (x86)-nál tehát az elején! Nem találom a memoriképet! -
vagamo
őstag
Segítsetek kérlek!
TDU közben 1-2 óra elteltével KÉKHALÁLlal leáll a gép! Az lenne a kérésem, hogy úgy áljon le a gép, hogy a kék képernyő meg maradjon a teljes kikapcsolás előtt! /remélem érthető voltam, hogy mit szeretnék/
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows 11
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Path of Exile 2
- ASUS ROG Ally
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest