Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #785 üzenetére
Egyébként mindig a rendszermemóriára gyanakszom, más hardware még nem nagyon okozott nekem BSOD-t, leszámítva egy lesarkazott Athlon XP-t.
#786 Fire/SOUL/CD: Neked meszkalin kell.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #784 üzenetére
Ha nem kokalevélen élsz akkor min?
Eszembe nem jutott volna erre rákeresni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
katona.t #782 üzenetére
Megromlott a viszonyuk, az alaplap biztos félrelépett egy pendrive-val.
Ezekkel a számokkal egy kokalevélen élő sámán sem tudna mit kezdeni, de szerintem egy M$ arc sem sokat, az viszont biztos, hogy én semmit.
Tényleg ki kéne próbálni más modulokkal, ismerősnek nincs DDR2-es rendszere?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
katona.t #780 üzenetére
Próbálgasd a memóriákat, valamelyik valószínűleg rossz, de az is lehet, hogy nem szeretik az alaplapodat. MA69VM-S2-vel és 800-as Kingmax RAM-okkal jártam így én is, Memtest szerint semmi baj nem volt, de állandóan fagyott a gép egy modullal is, kicseréltem az alaplapot MA690G-S3H-ra, a memóriát pedig 1066-os modulokra, azokkal nem volt baj...
Bár így nem épp ajánlott, de BIOS-t frissítettél már?Szerk.: Valóban 1-2 cserealkatrész lenne a legcélravezetőbb, de arrafele sajnos nem vagyok ismerős.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
katona.t #778 üzenetére
A hibás modulok elbuknak rajta, elsősorban erre való, igazából a DDR2 előtt nem is volt ilyen probléma, anno egyik alaplap sem próbált meg 2.5V-ot adni a DDR-nek, pedig már annál is túl alacsony volt a ref. fesz.
Szerk.: 2V-tal esélyed sincs kinyírni, ahhoz legalább 2.3V kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest