- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
stancy
tag
a winyom kb 2 honapos. hütés is van rajta max terhelésnél 25 fokos. a konfigom alul látszik. az alaplap 1 honapos . a proci szeptemberi.
amit elfelejtettem az elöbb leirni..
szoval probáltam kicseréltem az összes ide kábelt, átmozgattam az összes csatit. a memoriát kivettem, majd vissza. a felkinált lehetöségek közül végig nyomtam mind, a csökkentet módtol az utolsó normális müködésig mindent.
amikor lehalt ép egy mailt probáltam elküldeni csak a Netscape volt nyitva.
Viszont hetek ota kapom a ''kellemes karácsonyi üdvözletet'' ami virus, de még soha nem nyitottam meg. mindig rögtön törlöm. -
stancy
tag
Sziasztok!
Elöször is ha rossz helyre tettem a forumot megkérnék egy illetékest rakja át. Thx.
szóval kék halál. Ma egy alapos szellöztetés után, egyszer csak lehalt a winfosom. a szobában lett 15 fok (ezt csak azért irom le hátha számit) elötte ment a gép semmi gond nem volt.
azota viszont bebootol, majd amikor az XP indulna kék halállal a következö szöveg:
'' Stop:c0000218 {HiBs rendszerleiró nem tudja betölteni a következö strukturát \systemroot\System32\config\Softwer sérült hiányzik,vagy nem irható''
majd Fizikai memoria listázása elszámol 100-ig és rebbot.aztán ujból ugyan ez.
Mi a Nyavaja ez?? Virust szedtem be? vagy a hidegtöl valami müanyag összezsugorodott?
esetleg ötlet hogy tudom életre kelteni?
köszi ha valaki válaszol.
stancy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ford topik
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest