- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #904 üzenetére
Hali!
Igen érzékelni fogja, se telepítéskor, se azt követően nem kell felpakolni külön az alaplapi cd-n lévő AHCI drivert, csak ha szükséges(írtam korábban)
1. Az A8N sorozatról nem tudom így fejből, meg kell nézni a manualt.
Az AHCI driver segítségével lehet elérni az NCQ-s lehetőségeket. A HDD vagy támogatja az NCQ-t vagy nem. (Sokan azt hiszik, hogy ha AHCI-ben használja a SATA HDD-t, akkor az automatikusan NCQ-t is használ) A W7/Vista esetén nem azért van szerepe, mert sokan(tévesen) azt hiszik, hogy valami írdatlan sebességnövekedés érhető el, hanem azért, mert 1) NCQ, 2)Hotswap és 3)Energiatakarékossági funkciók elérése
Ez utóbbi nagyon fontos. Sok user-nek ezért nem képes pl lemenni alvásba, vagy onnan visszajönni az OS-e.2. Nem tudom, majd ha újrarakod, akkor kiderül...
3. Ha húztad a gépet, de alapbeállításokra értve nem tudok róla, mert ebből a szempontból a BIOS elég jól beállítja a dolgokat, itt elsősorban a CPU illetve RAM kezelést értem.(Néhány esetben szükség van némi beavatkozásra, de ez abban ki is merül, hogy pl egy kicsit állít az ember a RAM beállításokonj, hogy úgy menjen ahogy kell. De ez csak szakiknak)
Egy a lényeg, hogy ha a reinstall mellett döntesz, akkor azt úgy ted, ahogy javasoltam. Azzal sok minden kizárható.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Revolut
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Gitáros topic
- Vicces képek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Le Mans Ultimate
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest