- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #904 üzenetére
Hali!
Igen érzékelni fogja, se telepítéskor, se azt követően nem kell felpakolni külön az alaplapi cd-n lévő AHCI drivert, csak ha szükséges(írtam korábban)
1. Az A8N sorozatról nem tudom így fejből, meg kell nézni a manualt.
Az AHCI driver segítségével lehet elérni az NCQ-s lehetőségeket. A HDD vagy támogatja az NCQ-t vagy nem. (Sokan azt hiszik, hogy ha AHCI-ben használja a SATA HDD-t, akkor az automatikusan NCQ-t is használ) A W7/Vista esetén nem azért van szerepe, mert sokan(tévesen) azt hiszik, hogy valami írdatlan sebességnövekedés érhető el, hanem azért, mert 1) NCQ, 2)Hotswap és 3)Energiatakarékossági funkciók elérése
Ez utóbbi nagyon fontos. Sok user-nek ezért nem képes pl lemenni alvásba, vagy onnan visszajönni az OS-e.2. Nem tudom, majd ha újrarakod, akkor kiderül...
3. Ha húztad a gépet, de alapbeállításokra értve nem tudok róla, mert ebből a szempontból a BIOS elég jól beállítja a dolgokat, itt elsősorban a CPU illetve RAM kezelést értem.(Néhány esetben szükség van némi beavatkozásra, de ez abban ki is merül, hogy pl egy kicsit állít az ember a RAM beállításokonj, hogy úgy menjen ahogy kell. De ez csak szakiknak)
Egy a lényeg, hogy ha a reinstall mellett döntesz, akkor azt úgy ted, ahogy javasoltam. Azzal sok minden kizárható.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bittorrent topik
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DELL poweredge T20 Mini Szerver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest