Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.nervus
tag
válasz
matej013
üzenetére
Sziasztok!
Nekem is ugyan ez a problémám.. Újratelepítés után, drivert feltettem, és azóta ugyan az mint Neked, és mint a Barett 50cal kollégának.. Idézem:
" minden indításnál kiírja, hogy ~ "Rendszerbeállítások módosultak. Kérjük a módosítások érvényesítéséhez indítsa újra a gépet".
Újraindítjuk és semmi nem változik..
Segítség? Ötlet?
-
Out
addikt
válasz
matej013
üzenetére
Azért nem válaszoltam neki, mert nincs a hozzászólásában kék halállal kapcsolatos hibaüzenet, hibakód, így csak vakon lehet találgatni, hogy mi lehet, de annak sok értelme nincs. Nálad a fagyást talán a memória okozhatja, a kép villogást meg a videókártya meghajtóprogram, de akár bármi más is

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 3DMark 11 eredmények
- Kuponkunyeráló
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő