Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz
CoolMan #2134 üzenetére
Felraktam egy új windows 7-et, teljesen tisztán leformázva telepítettem. A lehető legfrissebb drivereket raktam fel egyből, win7 frissítések is fenn vannak valamint jogtiszta windows 7 ultimate-em van. HD sentinellel ellenőriztem a HHD/SSD-ket, az SSD-re és a 320GB-os HDD-mre azt írja hogy jók. Van viszont egy 8 éves 80GB-os Maxtorom, nah arra írja hogy már oda kell figyelni mert csak 700 napot jósol neki. Ezek után az új rendszert úgy raktam fel hogy az öreg HDD-t lehúztam a tápról, és az alaplapról hátha ő okozza a gondot. A próbléma az új a win7 rendszerrel, és az öreg HDD kivételével se lett megoldva. Memória tesztet futtatam a memtest86-al, kétszer is lefutott egymás után hiba nélkül. Volt már a gépbe másik VGA is egy teljesen másik ATI Radeon, azzal is elő jött a hiba. Új táp is van a gépben, hátha az megoldaná, de azzal se volt változás. Szóval ami még nem volt kiszedve a gépből és máshol kipróbálva vagy helyettesítve az a CPU, SSD, 320GB-os HDD, valamint van még 3 USB-s eszközöm bedugva az egér, billentyűzet és egy USB-s headset. Minden más Hardwaret vagy nélkülöztem és úgy is volt kékhalál vagy helyettesítettem és úgy is volt kékhalál. A BlueScreenView az új rendszerből nem tudott még eddig kékhalálról adni infót. A WhoCrashed -el tudtam egy kékhalál logot kiszedni eddig.
On Mon 2012.09.03. 11:27:38 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\memory.dmp
This was probably caused by the following module: ntkrnlmp.exe (nt!KeBugCheckEx+0x0)
Bugcheck code: 0xF4 (0x3, 0xFFFFFA8008BF4250, 0xFFFFFA8008BF4530, 0xFFFFF80002BDF510)
Error: CRITICAL_OBJECT_TERMINATION
Bug check description: This indicates that a process or thread crucial to system operation has unexpectedly exited or been terminated.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver which cannot be identified at this time.Ami még érdekes hogy mikor random kapok egy kékhalált, akkor van hogy a windows betöltésénél is történik valami gond és újraindul, vagy esetleg megint kékhalált ad, sőt olyan is volt hogy kékhalál után nem tudott újraindulni kibe kapcsolt magától a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Silent Hill f teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest