- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEXT LP
tag
Sziasztok!
Nos, nekem is volna egy kis problémám a gépemmel, és volna néhány nem egészen ideillő kérdésem is:
Pár hónapja rendszertelenül, többnyire játékok futtatásakor kék halálozik a számítógépem.
Körülbelül akkor kezdődött a dolog, amikor fejlesztettem a gépemen, új processzort, új videókártyát vettem és frissíttettem az alaplapom bios-át, ezért hardverre gyanakszom. A hibaüzenetek elég változatosak, sokszor se fájlnevet, se "hibanevet" (pl. PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA, bár egyszer már írt ilyet is) nem ír csak a számokból álló hibakódot. (Rákerestem néhányra a google-n, de semmi találat.)
A jelenség ráadásul xp-n kezdődött és most vista van fenn, tehát az sem valószínű, hogy a rendszer okozza.
Arra gondoltam (mint hozzá nem értő), hogy esetleg kevés lett a tápegység és mindíg egy másik hardver kap kevesebb energiát, mint amennyire szüksége volna. Leheséges ez?
Jelenlegi konfigom: Asus M2N-E, AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+, Asus EN8600GT SILENT/HTDP 512MB, 2 giga ram, egy kb. 112 gigás és egy kb. 240 gigás winchester, mindez egy 400w-os tápon, de úgy tervezem, hogy a Spore megjelenése elött lecserélem a tápot egy min. 550w-osra és a vga-t egy 8800GT-re. Előfordulhat, hogy ettől meg is oldódik a kék halál probléma? És ha tápot cserélek milyet javasoltok, ami stabilan viszi ezt az összeállítást (az új vga-val) és árban is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Óra topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kés topik
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest