- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Good2881
csendes tag
Hát egy kis történet....
Kernel Power 41 -el folyamatos kék halálom volt. Ad.hoc jelleggel. Minden féle teszt futott. Digitális multiméterrel mértem a tápom. De semmi hibát nem találtam. Memtest alapján jók voltak a RAM-ok is.
Tegnap gondoltam egy nagyot. Olvasgattam teszt progikról vagy 2 órát... Addig 3x fagyott ki kékkel.
Majd az olvasottak alapján a prime95 mellett döntöttem. A proci teszt 1-1.5 óra futás után semmi hiba. Majd jött a RAM izzasztás, ott az első 10 mp hibával megállt a progi!
Így a 2x2 Gb-ól kivettem egy modult. Program újraindít....Megint hibát jelzett! Modulcsere, majd ismét teszt indítás. LÁSS Csodát 1-1.5 óra futás után semmi hiba jelzés.
Konklúzióm: Egy teszt nem teszt...A MEMTEST meg kuka mert minimum egy óra futtatás után sem jelzett memória hibát! Szemben a Prime 95-el.
Azóta stabilnak tűnik a gép. Ahhoz képest hogy 2 órán belül 3x fagyott korábban, most és tegnap este 8 óra működés mellett semmi kék halál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Active Matter - Jövő hónapban indul a korai kiadás
- 3D nyomtatás
- BestBuy ruhás topik
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest