- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabi.tamas
csendes tag
Tiszteletem!
A problémám a következő:
Számítógép kék halál,ezzel a hibaüzenettel: irql_not_less_or_equal
Újraindításnál ventilátorok felpörögnek, led világít, de speaker nem jelez és nem is ad képet.Első próbálkozásra kitakarítottam, elindult majd ismét kék halál. Másodjára videó kártya csere, de ugyanaz történt. Memtest-el memória modulok egyenként ellenőrizve, de nem hibásak.
Valakinek van ötlete?
Merevlemez nem volt tesztelve, de ha hibás lenne attól még el kellene indulnia, legalább a bios -ig elkellene hogy jussak. Jól tudom?
Hálókártya okozhat ilyet? Takarítás után akkor adott kék halált, amikor neteztem. Viszont amikor csak egér és billentyűzet volt rádugva akkor sem volt hajlandó elindulni.
Processzor nem melegedett túl, arra figyeltem.
Tápegység tesztelve. Nincs hibája.
Csavar, kosz, fém darabka és egyebek nincsenek az alaplap mögött. Tapasztalatból erre figyeltem.
Bios resetelve, de nem segített.Op. rendszer: Windows XP SP3
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest