- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerzsol
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy régi konfigom.
Alaplap: Abit AS8 (LGA775, DDR1, AGP, 2xSATA)
CPU: Intel Celeron 330J 2,66GHz LGA775
VGA: Inno3D Nvidia Geforce 7600GT 256Mb DDR3 AGP
FSP 350W táp
noname házRégen is gondok voltak vele, lehet hogy azért mert meghalt az előző tápom ami akár tönkretehetett egy-két dolgot a gépben. Kicseréltem a tápot erre az FSP-re. De alig tudtam elindítani a gépet. Aztán jó lett.
Tegnap kicseréltem a procit egy Intel P4 640-re És azóta nem indul a gépem, visszatettem a rági pocit is de már azzal sem. Egyszerűen nem csinál semmit. A gépet beindítom. a ventilátorok felpörögnek, de nem csippan a BIOS, a monitor standby-ban marad, próbáltam bios resetet, ezután sem működik. Többször szétszedtem és összeraktam de semmi.
Nem tudom mi lehet a hiba, Csak az alaplapra tudok gondolni. Emlékszem korábban is volt ilyen de valamitől megjavult, annyiszor szétszedtem és összeraktam mígnem jó lett.
Az alaplapom 90-es kódot ír ki de az alaplap leírásában ilyen hibakód nincs..Mi lehet a probléma? Mihez kezdjek, már ötletem sincs..
A segítséget és a tanácsokat előre is köszönöm.
Tudom hogy ez nem kékhalál de nem tudom kihez forduljak itt a fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest