Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Gazdagodjunk meg együtt... [link]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Minőségi "Janta" ( ) márkájú 4 x AA (sima ceruza) elem töltő
És hozzá 2db Glitter 2700 mAh, meg 2 db Tronic 2100 mAh elem
Kihasználatlanság miatt eladó...
Szinte alig voltak használva...1200 huf
Illetve
2 db vadonás új ilyen sapi...
500 huf /db, a kettő együtt 800 huf..[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz GrandeP #7961 üzenetére
ööööööööööööööö.... = "Nem, barátom, nem volt rá időm nekem sem, pedig nagyon dolgoztam rajta, hogy a jövendőnek is közkinccsé tudjam tenni. Sajnos annyira rövid életű volt a link, hogy még a barátunk tárolójába sem tükröződött be, így mindörökre elveszett eme csoda."
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #7962 üzenetére
Először csak a képet láttam, meg a szöveget, azt, hogy ki hirdet, azt nem. De az életem rámertem volna tenni, hogy csak te rakhatod ide ki az ajándék Shell-es sapkát Feljebb görgettem és lőn
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
GrandeP
addikt
Há valamiből nekem is élni kell... én annó lecsúsztam a Csilis winyó bizniszről!
Van nálunk egy új srác, kész főnyereményt... nem találja h hova kell menni felpakolni!
Már elvileg 3. kanyarja ez, tehát kétszer meg kellett h találja... mindegy, aztmondtam neki h én se tudom!Amúgy most télleg , nem akarom magam sztárolni, távol álljon tőlem, de sztem én vagyok a főnök legjobb embere, és az már régen rossz...
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #7966 üzenetére
Te, nincs hozzátok felvétel? Van egy komám nemzetközi vezetési tapasztalattal, bár csak B jogsija van, talpraesett, ügyes gyerek, sokat dolgozott külföldön, ismeri a nyugat európai utakat, stb... Lehet érdekelné!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
-
GrandeP
addikt
Folyamatosan jönnek - mennek az emberek nálunk, én vagyok a rangidős... mind link-sz@r alak tisztelet a kivételnek...
Egyébként egyenlőre az van, h a héten alig bírt ki küldeni, aztán ez nagy nehezen sikerült hétfőn este, el is indultam egy kis dobozzal, haza meg úgy jöttem h 1,5 napot vártam egy parkolóban... h végre találjon már valamit haza.
Jelenleg, nem titok, a Horvát Rudi alába.zott mindenkinek, de kegyetlenül...
Akkora a pangás a piacon, mint az állat...
Így azt tudom neki mondani, h hozzánk nem tud jönni, ellenben, K-diagonálhoz mehet (őket amúgy nem ajánlom, de mehet )
Illetve a Bitotrans is keres még.... mondjuk ők 3 hét/1hétben nyomják.
Szóval az olyannak jó akinek se kutyája, se macskája, és képes benzinkúti wc-ben teljeskörű életet élni..[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #7970 üzenetére
Ok, köszi a tanácsot.
És ha már az idiótáknál járunk : Csak hogy témánál maradjunk.
-
GrandeP
addikt
Jut eszembe,
195/55 R16 good year eagle Defitűrő 2db gumi, kb ~5mm -es eladó..
7k a kettő. Akit érdekel privizzen..AXXON ez a kamionos ez nagyon beteg volt!
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #7973 üzenetére
Kattintgatok a youtubeon, aztán ez jön szembe [link] . Az jutott eszembe, hogy hányszor előfordult velem is, hogy jöttem nagy önbizalommal országúton, egy pillanatra félrenéztem a telóra, nyomtam két gombot, azt mire felnéztem már félig a másik sávban, vagy ne adj isten, ha nem is, mert markoltam a kormányt, akkor meg ott termett egy biciklis/gyalogos (tetszés szerint aláhúzandó). A harmadik-negyedik ilyen után döntöttem úgy, hogy a telefonnyomkodás vezetés közben nem nekem való. Azóta mondjuk kifejlesztettem egy technikát és tudok a telefonkönyvemben nagyjából vakon keresni, bár amióta kaptunk Samsung telókat, azóta már ez sem a régi.
-
tibibi
őstag
-
aXXon
őstag
-
bartucc
addikt
Valakinek nincs elfekvőben mélyládába/sub-ba való hangváltója? Lehet 2-3 utas cucc is, lényeg hogy olcsón. (15W-os kis 2.1-be kellene)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
GrandeP
addikt
Én idén láttam egy nagyon szörnyű balesetet... illetve csak a végkifejletet.
Keménynek , férfiasnak gondolom magamat, de bazz, megkönnyeztem...
Valamilyen autó, kiégett az úton, a vezető valahol a úton volt "kirepült", a 2. számú "lény" Itt is-ott is, ez még úgy nagyjából elviselhető...
De mikor látod, h hátul a babaülésben, csak egy fekete korom kupac van, akkor az azért ... az azért a legkeményebb embert is megrendíti...
Ha hiszitek ha nem, akik jöttek el mellette , illetve utána mellettem... mindenki a könnyeit törölgette...
Egyébként már én se vezetek olyan magabiztosan, mint pár százezer km-el ezelött.. a fizika az fizika, a hús meg nem acél!
-
-
bartucc
addikt
-
Szlovi
senior tag
válasz GrandeP #7979 üzenetére
Én 9 évig nemzetköziztem... láttam kemény dolgokat,pl. emberi testeket több darabban,elgurult fejeket,sőt szemtanúja voltam halálos balesetnek is...és nem bírt felkavarni. Valahogy mindig közömbös volt számomra az amitől más kiborult.
...de halott kisgyerek/csecsemő látványa mindig felkavart,megrendített ... azt én sem bírtam könnyek nélkül[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz bartucc #7983 üzenetére
Ha kicsi, alacsony, tömzsi volt, az említett testhez nem illő, természetellenesen nagy fejjel : akkor igen
Bocs GrandeP, nem bírtam kihagyni
-
Szlovi
senior tag
Ehhez a .gif-hez valami kemény,zúzós zene dukál (pl:ez
-
aXXon
őstag
-
TeeBee73
veterán
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
fero02
nagyúr
Ejj, de takony idő van.
-
gabe_
őstag
Jobbreggelt!
30db Maxell 16X DVD-R lemez eladó 1500Ft-ért zacsiban (hengeres kiszerelésből maradt).
Sovány szakácsban sose bízz!
-
GrandeP
addikt
Nézem ezt a filmet (Pandorum).... rosszabbra számítottam... de egész jó, még nem is pörgettem bele.
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest