Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #42251 üzenetére
Van, 1db, ami alig hozzáférhető helyen van, és USB1.1.
-
faragojof
őstag
Jó reggelt!
Valaki egyszer linkelt ilyet ide, hogy valami idő meghatározás van az új kecskeméti uszodába a belépőkkel. Az megszűnt? Mert a honlapjukon a díjszabás mellett nincs semmi ilyesmi feltüntetve.
aXXon gyógyuljál!
"Formicate Under Command of the King,,
-
aXXon
őstag
válasz alázógyík #42253 üzenetére
God árult valami hasonlót a facebookon a minap
faragojof: köszi, alakul
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #42254 üzenetére
Természetesen.
-
alázógyík
addikt
válasz God Vazzeg #42258 üzenetére
Én azt kérdezném, hogy van olyan ember, aki ad érte 5K-t?!?!
-
aXXon
őstag
válasz bartucc #42262 üzenetére
Nőben ismertem ilyeneket... Volt egy idióta faszijuk, aki állandóan megalázta, csalta, kihasználta, ne adj isten verte is őket... Többnyire a nők is tudatában voltak ennek, ez volt a legmegalázóbb, az ilyeneknek mindig megy a lelkisegély, meg a duma, hogy hagyd el, rakd ki, jobb lesz úgy. Aztán amikor másfél-két év aszkétizmus után végre fellélegez mindenki, mármint értsd, a csaj, a baráti kör, család, a legjobb barátnő, vagy adott esetben a legjobb barátnő pasija, akkor a következő történik:
a.: két héten belül visszaengedi a csávót a csaj és kezdődik elölről
b.: talál egy ugyanolyant, vagy rosszabbat - akiről már az elején látszik és tudva lévő, hogy ugyanolyan vagy rosszabb és kezdődik az egész elölről...
Summa summarum : az évek hosszú tapasztalatai alapján rá kellett hogy jöjjek, hogy vannak nők, akik szeretnek szenvedni és szeretik, ha megalázzák őket és nincsenek megbecsülve... Ezzel nem azt akartam mondani semmiképpen sem, hogy a nőket meg kell becsülni , de semmiféleképpen nem a fent leírtat tartom egy férfi részéről követendő magatartásnak.
Így, ezen az analógián elindulva, teljesen elképzelhető az is, hogy vannak olyanok, akik informatikai eszközökkel alakítanak ki hasonló kapcsolatot.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz God Vazzeg #42264 üzenetére
Persze, hogy aztán 20-ért eladd a facebookon, aztán még volt képed odaírni, hogy bazi olcsó notebook eladó
-
God Vazzeg
veterán
Te meg mi a faxomat kóstolgatsz baszki, szállj már le rólam, úgy látszik mindenki megtalál, kezd kicsit ki lenni a faxom már! Mi a faxt szólsz bele az árképzésembe, fingod nincs milyen lapi, nekem mennyibe van, stb.. Ne égessél, és ne személyeskedj, mi az hogy volt képem??
Itt baszki mindenki csak átbaszni szeret mindenkit, folyamatosan csalódok emberekben, a legkevesebb hogy minimális tiszteletet tanúsítsunk már a másik felé, de hogy még te is szarakodsz az azért már kicsit sok!
-
aXXon
őstag
válasz God Vazzeg #42267 üzenetére
Helló, bocsi, már a poént sem érted? Nem akartalak és nem állt szándékomban megbántani téged és elnézésed kérem, ha az jött át ebből az egészből. Kóstolgatni sem kivántalak, csak azt gondoltam vagyunk ilyen kapcsolatban, hogy itt vicceskedhetünk a másikkal.
De így itt, mindenki előtt megkövetem magam és elnézést kérek tőled, ha személyeskedő és/vagy bántó hangnemet ütöttem volna meg veled szemben. Sem most, sem máskor nem állt szándékomban ez veled. Még egyszer elnézést, ha félreérthető voltam
-
aXXon
őstag
válasz alázógyík #42270 üzenetére
Én a GrandeP-t?? Mikor, hol? Ő engem, olyanra emlékszem, de hogy én őt, olyanra nem, kifejtenéd bővebben?
-
aXXon
őstag
válasz God Vazzeg #42273 üzenetére
Azt látom, de hát ez itt nem az a hely, ahogy tegnap nekem is el lett mondva
A routerral jutottál valamire?
Szerk: akkor mostanában nem adok el neked semmit
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
válasz God Vazzeg #42273 üzenetére
Húú de jó, hogy nem személyesen te jössz ma be.
-
aXXon
őstag
válasz alázógyík #42275 üzenetére
Mindig is az voltam, de most már mondd ide a pofámba, rosszabb már úgy sem lehet, gyerünk kiskomám, ne fogd vissza magad
HA GrandeP kis puhapöcs, azt nem mer ide kiállni, hogy elmondja a problémáit, akkor legalább te az élettársa legyél olyan kemény faszú csávó
-
God Vazzeg
veterán
válasz alázógyík #42276 üzenetére
Miért, már előre tudod hogy át akarsz baxni? Mondtam teszteld le a bazarakat, ne legyen kellemetlenségünk belőle
De most komolyan, nagy kérés, hogy TESZTELT dolgokat adjunk el egymásnak?? 30km-ről jövök sokszor egy-egy cuccért, és rohadt kellemetlen otthon szembesülni vele hogy nem működik valami, vagy nem úgy működik.. Pláne ha utána azt kapom (másnap) hogy miért nem néztem meg jobban Na az ilyen dolgoktól hányok lassan! Ja és ezért kérem mindenkitől hogy teszteljük már át a dolgokat, vagy ha nem, jelezzük, és nincs vita!
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz God Vazzeg #42280 üzenetére
Én már önmagában annak is örülnék, ha itt el tudnék adni bárkinek bármit
-
aXXon
őstag
válasz God Vazzeg #42282 üzenetére
Már ne is haragudj meg, a minap próbálkoztál és egyelőre úgy tűnik, hogy sikeres is lesz a biznisz, úgyhogy mindenképpen jobb statisztikával büszkélkedhetsz, mint én
szerk: még ha egyelőre csak feltételes módban beszélünk csak a dologról, akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
feszültek vagytok az itéletidő miatt mi? Jön a világvége dráma az utakon f@szom Finnországban folyamatossan esik -25 fok van és nem csinálnak fagyriadót Na de majd a viszkis megment két fekát a fagyhaláltól és ö lesz a köztársasági elnök
aXXon megvegyem a dvd playert ?[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz tibibi #42284 üzenetére
A finnek -25-ben még csak egyel több pulóvert húznak... A whiskysről meg annyit, hogy lehet, hogy jobban járnánk vele, mint SP-vel...
-
aXXon
őstag
válasz tibibi #42284 üzenetére
Köszi, de már úgy néz ki lesz gazdája és ha lesz gazdája, lesz gazdája God cuccának és ha annak is lesz gazdája, akkor mindkettőnknek jobb lesz a statisztikája a PH-s eladások terén
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
válasz God Vazzeg #42289 üzenetére
Mondjuk már előre várom a találkozást, hogy majd jól a fejemre húzod azt üldögélek ott azzal a készülékkel a nyakam körül
-
george11
addikt
Mi a makk van itt?
Luxus volna rendesen szedni a nyugtatókat gyerekek?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
tibibi
őstag
a Malév is sikeressen tönkre ment mi jöhet még
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
válasz God Vazzeg #42294 üzenetére
az utolsó kapcsolja le a villanyt én lassan lelépek innen hidegebb tájakra
Ennek örömére volna itt pár ingatlan eladó érdeklödni privátban (lakás 28m2, családi ház 120m2,belvárosi 130m2 ház , szil coop-ban 14m2 üzlet ) ja és a bal vesém[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz God Vazzeg #42294 üzenetére
Áááá, majd csak figyeld, hiszen a bkv csődjét évente kétszer megpendítik, a malév most új, de csak azért, mert kell a pénz az állami mobilszolgáltatóra, de nem lesz ott gáz, majd csinálnak egy másik légi társaságot a mi pénzünkből, mert hát olyan nincs, hogy nincs... Dobálóznak a milliárdokkal, mi meg csak szépen csendben figyelünk, hogy hónapról hónapra több a kiadásunk...
-
KTU
addikt
válasz GrandeP #42287 üzenetére
mekkora hosszúságú videót lehet feltölteni YT-ra,mezei juzernak
mondogatom az egyik házigazdának, hogy ne csak silverf@sban lehessen elérni
mert ez nem megy droidokon, telefon, tab, pad akármin
ha már úgy is ezeket tesztelikbárki más is válaszolhat
de szerintem Te biztos tudod
ha 1 ideig nem leszek, pihenek
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest