Lehet hogy némely garázs gyárban így megy.... de nálunk nem.
Ha marad visszáru, azt Észtországba ki szoktuk küldeni január közepén - végén, ott elfogy. Persze nemcsak a maradékot viszik el, szezonban is visznek.
Egyébként a selejtet vissza használjuk, mint más gyárak is, erre szigorú szabályozás van, külön színű rekeszben tároljuk, és megvan meddig lehet visszadolgozni.
Egyébként a fő alapanyag a kristálycukor, 70%-ban, ami ugye nem romlandó.
Ha sport szeletet veszel, a Bonbonetti egész éves selejtjét eszed, tisztában vagyok a receptúrával. Mi is a selejtet a rumkakaós szaloncukorba használjuk el, még a kókuszos is abba megy. A rum aroma, de legfőképp a kakaópor minden ízt elnyom.
Természetesen a sport szelet azért olyan jó, mert abban tényleg inden benne van. Ha a konyakos meggy selejtet is beledarálják, az különösen finom széria lesz, tapasztalatból tudom.
aXXon: köszönöm, és aki eljön érte, az kap diszkont áron (a kecskeméti topiklakók szűk köre ), ezt most megígérem, persze nem kereskedelmi mennyiséget.
[ Szerkesztve ]