Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vikcsi
senior tag
Holnap hétfő, de látom még mindenkinek jókedve van
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
OTee
aktív tag
Ja!
Másodikkkkkkkkkkkkk!
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
tibibi
őstag
nokia 6111 fekete és sonyericcson w380i eladó 8k és 12k
-
K9
tag
Valaki nem cserélne számítógépet tv-vel (thomson 55cm) vagy jostickal (Saitek Cyborg Evo)?
Minimum 1-1,5ghz. -
alázógyík
addikt
Van egy csodaszép képű EIZO 17' TFT monitorom, FlexScan L565 típus. Pivot, DVi, hangszoró,.. Mindent tud. 16.500Ft lenne.
-
-
alázógyík
addikt
válasz God Vazzeg #41618 üzenetére
Rendben. Elrakom estig.
Természetesen van gar., 1 hónap.
Van hozzá tápkábel és D-Sub kábel.[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
válasz alázógyík #41619 üzenetére
4D steel egérpad eladó 4000Huf
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
vikcsi
senior tag
válasz God Vazzeg #41618 üzenetére
Mizu?
Valakit érdekelne egy zalman 9700-as ledes hűtecs? Ac hűtőt beszámolnék, vagy valami torony alakú csodát
Túl sok a procimhoz és elég lenne egy kisebb is...[ Szerkesztve ]
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #41609 üzenetére
Inkább ide, sztem közérdekű. Van pár sw ami arra hivatott, hogy reg nélkül lehessen használni a az előfizetés előnyeivel, pl full sebességű letöltés, korlátlan számú párhuzamos letöltés stb. Nevet most nem tudok, én több hónapja használtam 1et, nem vált be, lehet usererror, du-ra megpróbálok pár nevet előkeresni.
K9: Ezért a tv-ért egy nagyon szerény képességű p3-at kapsz itt.
alázógyík: Ha nem viszi el God, dobj egy pü-t
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
faragojof
őstag
Egy kis segítség kellene a GAMF-os brigádtól. Mennyibe fog kerülni egy jegy a Tankcsapda koncertre, és meg lehet e venni elővételbe nálatok valahol?! Köszi!
"Formicate Under Command of the King,,
-
-
mephi666
nagyúr
válasz faragojof #41627 üzenetére
gondolkoztam én is a koncerten, de miután belehallgattam az új albumba meg az előző album sem tetszett már annyira az ilyen "örökké tart" és hasonló populáris számokkal együtt, így kihagyom... az új album szerintem nagyon bóvli... telivan ilyen lagymatag akármikkel... zeneileg sem színvonalas már: egy kezdő banda kb ilyen szinten tudná nyomni... a szövegek meg erőltetettek és bénák... ez az én véleményem
ui: nincs valakinek jóárasított tv-tunerje? megfordult a fejemben, hogy kellene már egyet szerezni esetleg valakinek nem kell police napszemüveg? (megtalálható az apróim között)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz alázógyík #41632 üzenetére
mennyi az a nagyon olcsó? 30ml-s cindy crawford parfümöt beszámítasz? vettem anno 1 tucattal jóáron és nagyja a nyakamon maradt jó illata van nagyon...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
alázógyík
addikt
Jöhet p.ü.-ben is, ne itt OFFoljunk.
-
-
fero02
nagyúr
Pfhejj mi megy itt?!?!
Megkérnék egy modit, h a topikot legyen szíves nevezze át Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek-hombárkodok-ká...
-
bartucc
addikt
válasz alázógyík #41646 üzenetére
Cuncimókusz? Mit fogsz te kapni ha megérzik a női parfümöt...
Érdekel a 3850? Ha igen, priviben fogadok árajánlatot/kat másoktól is. Itt kérem szépen már ez a OFF
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- AKCIÓ% Dobozos új HP VICTUS Gamer laptop/i5-13500H/16GB/512GB SSD/RTX 4050 6GB/144Hz/
- ASUS ROG STRIX G15 - 15.6" FHD 144HZ IPS, R7-5800H, RTX 3050Ti-4, 16 DDR4 / 1024 NVMe, RGB +GAR!
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest