Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
Aktív témák
-
kondor
tag
I.
http://vilag3.vegzetur.hu/?kar=11872
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
SPF
senior tag
LCD tv-t és monitort mivel szoktatok tisztítani?
-
george11
addikt
Én egyiket sem hallgattam
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
vikcsi
senior tag
Énekelni nem szoktatok magatokban?
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
KTU
addikt
Tíz fatuskóra 2,6 milliós uniós támogatást tapsolt el Várgesztes önkormányzata! link ja, és ehhez jön még 600k az önkormányzattól, tehát az egész 3,2 millió
"Magyarország Én így szeretem!"[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
aXXon
őstag
Pár hete ami a híradóban volt, az a kilátó, mittudomén hol, na az durvább volt. Majd 30 milkába került egy kb 30 centi magas beton emelvény, kilátónak csúfolva egy dombtetőn. Az jobban odatette a lécet...
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #41482 üzenetére
Hát hogy ne lenne rendben.
Megépült? Meg. Hátakkó?
Jaa, hogy sok volt? Hát így sikerült, de legalább készvanNem értem itt a hőbörgést
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #41484 üzenetére
Annyira nem vagyok hülye azé'
Annyit adok az államnak, amennyit az állam ad nekem... Ez így fair."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Van pótkérdés?
-
fero02
nagyúr
george után szabadon...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest