Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Ramius
őstag
válasz Jodanovich #2602 üzenetére
Jólvan, látom már, hogy Chaser is linkelt, de te erre válaszoltál: (#2592) BaKeSZ87, és ebben szintén van egy link egy értelmes júzerről
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Chaser
legenda
válasz Jodanovich #2593 üzenetére
Csak mert a lapom topikjába írt a user, és nem tudtam "szó" nélkül hagyni...bár kapott rá választ is, a reakcióját inkább nem linkelem
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Haart
addikt
Keresek nagyképernyős (72cm) crt TV-t akinek van és megválna tőle az írjon bátran
[ Szerkesztve ]
-
-
Csákk
senior tag
Énmeg közbe rájöttem hogy az új winyóm tele van szektorhibával,kattog itt az olvasófej 0 pozícióbol a hibás szektorhoz(de nem ám egyszer )
a tök ki van már...a chekdisk is majd behal mire végigér aztán írja hogy talált pár hibás szektort(300 ) Kiverem a balhét a bótba holnap Szemetek^^
júniusi gyártmány a drágaságom, párszor megrugdosták mire hozzámkerült...Picit off
^^
-
Csákk
senior tag
HD 403 L(lófax)J
Jóhogy samu, pedig ezelőtt 2 samu winyóm volt 101% osak voltak
Más márkában is nyilván van trutyi széria,
amikor vettem éppen a boltvezető keresett valamit a raktárba(ami majdnem a kirakat volt)
dobálta meg baxta a dobozokat,mondom ez egy IT paraszt...szörnyű mik vannak^^
-
kondor
tag
"Play and regret that you didnt save money to buy a new pc!"
http://vilag3.vegzetur.hu/?kar=11872
-
Csákk
senior tag
-
fero02
nagyúr
válasz Jodanovich #2621 üzenetére
És ezt mi alapján mondod
-
Jodanovich
senior tag
az alapján h pl unoka öcsémnek a 80 as samungja fél éves se volt azt beokádott vezérlő hibás lett, a faterja gépe is samsung os volt úgy h alig volt használva három negyed évet beszart nekem is volt 250 es úgy bizniszeltem nem használtam pár hónapot beokádott stb stb... most 500 as western digital om van semmi baja már meg van 1 ideje megint tervezek venni 1et ja meg van egy 250 es hitachim is ezekkel semmi bajom sincs nem is volt sőt western digital ba használtam olyan 80 as winyát aminek levolt törve a satája az érintkezők tartották és müködött
az az igazság én azt vallom ha valamelyik cég rá áll valamire akkor abbol gyártsa a legjobbat... a samsung nem tom mivel kezdte a tv jei elég jók gyártson azt ne gyártson vinyót meg porszívót meg hütő gépet meg mit tom én még mit, jól néznénk ki az intel elkezdene mosogépet gyártani... én azt hiszem a western digital csak winyót gyárt
nekem van itthon 425 megabájtos western digital om még mikor kandós voltam úgy csortam gyakorlatról a mai napig működik ennyit a samsungról részemrőlszerk.: na meg a másik a maxtor...
[ Szerkesztve ]
Life is Short... Ride Hard!!!
-
fero02
nagyúr
válasz Jodanovich #2625 üzenetére
Hát ez így önmagában lol
Nekem egy lassan 4 éves 80 Gb-os Samsung Sata1-es vinyó a rendszervinyóm, semmi baja. Most passzoltam el egy 250 Gb-os Hitachit, azzal sem volt semmi bajom. Most 500 Gb-os Samsungom van, semmi bajom vele. Kis gépemben egy 80 Gb-os WD vinyó van, semmi bajom vele.
Javítottam olyan PATA-s vinyót (Samsungot), aminek a csatlakozóját letépték a panelról és még javítás uitán is jó sok ideig ment.
De ha ez nem elég: a bolt, ahova be szoktam járni melózni ha beszarok is, de egy kezemen meg tudom számolni, h hány Samsung vinyót hoztak vissza, ellenben a Maxtorokkal. Szóval erről ennyit.
Mindenki azt vesz, amit akar, engem nem érdekel, de ami tuti, h nálam sem a maxtor, sem az msi nem jöhet szóba. Fos az összes és akkor még finoman fejeztem ki magamat.
És ha valaki megkérdezi, h milyen vinyót ajánlok neki, az elsők között lesz a Samsung.
-
Csákk
senior tag
válasz Jodanovich #2625 üzenetére
nekem van itthon 425 megabájtos western digital om még mikor kandós voltam úgy csortam gyakorlatról
Akkor azért nem indult az eggyik gép, még régen
Szóval Kandós voltál, akkor benned nem bízomA samsungról meg annyit hogy nilván nem a hűtőgép futószalagon gyártja a winyókat
nyilván sokkal nagyobb tőkélyű cég mint egy western digital,nyilván sokkal nagyobb pénzeket bír befektetni a fejlesztésekbe , technológiákba, de nem akarok vitatkozni ,
mások meg leugatják a hitachit mert egy ganébb táp egyből tönkreqúrja...fero: seagateről vélemény?
[ Szerkesztve ]
^^
-
God Vazzeg
veterán
"...de ami tuti, h nálam sem a maxtor, sem az msi nem jöhet szóba. Fos az összes és akkor még finoman fejeztem ki magamat."
Hopp, itt a pont, ugyanezekre fújok én is, nekem is csak samsung winyó van a gépemben, nemrég szedtem szét a samsung raid0 tömbömet is, mert eladtam a vinyókat nemtom hány év után
-
gyaur
csendes tag
tudnátok segíteni
ez mennyit érhet, kb
előre is kösziHogyan óvhatunk meg egy vízcseppet a kiszáradástól? - Ha visszatér a tengerbe.
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2629 üzenetére
Nekem ez a szervízes tapasztalatom.
Igyekszem tisztában tartani más véleményét és akaratát, de amikor így nekem esenek azért olyankor el szokott gurulni a gyógyszer...
gyaur: ha venni akarod, akkor egyértelmű, h alkudjál, ha meg nem vevő vagy, akkor szégyeld magad
[ Szerkesztve ]
-
Jodanovich
senior tag
ja igen meg ez a különösen szar MSI jaj nekem még az eagle is teccik aszongya a lingvines srác még annak idején h ez nem fogja bírni azt a játékot amit említettem neki miután mondtam neki h mex péjn el fogok nyomulni de nincs több lóvém és még ma kell vennem kártyát... óóó bírta az nem is volt azzal gond de olyan 95 fokon ment a kari hozzá értem sütött aztán fél év után leégett amikor meg vissza vittem garba azt mondták h a levegőbe biztos volt valami fém szál és a ventilátora beszívhatta és rövidre zárta a venti táp csatiját na mondom té má megint nagyot szótá mint a vizi pisztoly gondoltam magamba ezzel a 60 éves mamákat ótogassad má na mind1 én soha az életbe nem veszek samsung winyót az tuit de még seagate et se 1év 1 nap után szart be ennyit erröl... 1994 be kaptam az első gépem asszem abba 3,2 GB os maxtor volt mai napig müködik az a konfig 200MHz mmx es intel procis volt 32 edo rammal intel lappal fajin cucc volt
Life is Short... Ride Hard!!!
-
gyaur
csendes tag
Nem én vagyok a vevő, de 1 barátom kérdezte ( a vevő ő lenne ) aki abszolút nem étr hozzá, de én sem, viszont gondoltam ti tudtok segíteni.
Tehát ha tudnátok mondani 1 megközelítőleges árat, akkor azt megköszönném.
amúgy csere lenne 1 kamerára[ Szerkesztve ]
Hogyan óvhatunk meg egy vízcseppet a kiszáradástól? - Ha visszatér a tengerbe.
-
Ramius
őstag
válasz Jodanovich #2633 üzenetére
Csak neked csak most:
.............................................................................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,használd egészséggel
-
Chaser
legenda
Nálam maxtor 2 halt meg, az elsőt én nyírtam ki, a másodikat már eleve úgy vettem/ ill. helyettem vették át/ hogy xar volt, 80-asokból sok volt nálam/építettem be, piszok gyorsak, halkak és nem melegednek, többit annyira nem ismerem
Seagate: egy se halálozott el, írdatlan sok volt, van benne lassú is, megbízhatóságból nálam első helyen van, legrégebbi valami 4 gigás, finom bad sectorosan kaptam anno, azóta is működik hibátlanul
Samsung: rosszat saját tapasztalatból nem tudok rá mondani, a boltban ahol melóztam, nagy aránnyal hozták vissza meghibásodással, viszont abból is adtunk el a legtöbbet
WD:1x volt egy satasom, 80 gb, traktor hangja kutyafaxa volt a seekeléséhez képest, azóta nem szántam rá magam másikra, amiket eladtam azóta is működnek rendesen
Excelstore: eddig egy darab volt, nemrég vettem mikor vinyó szűkében voltam, 40gb pata, 7200 rpm, motorhang 0, seekhang lightos, 9 nap üzemidő/p3-asom nem ismeri fel/ 4.5k, eladóóóó Annak akinek nem kódgány és tsa-i táp van a gépében, 1 hó gari
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fero02
nagyúr
válasz Jodanovich #2633 üzenetére
Néha ha használnál esetleg 1-1 pontot (.), esetleg vesszőt (,), mint írásjel, akkor sztem érthetőbb lenne a mondandód.
Ámen az mmx-es ócskavasadra! Vegyél még sok-sok Maxtor vinyót, MSI alaplapot és MSI vga-t.
Ramius: asszem egyre gondoltunk
gyaur: lényeg az alku Amúgy vannak itt a Ph!-n fényképezőgépes topikok is
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz Jodanovich #2638 üzenetére
Harmadszori elolvasás után kezdtem felfogni...
-
Ramius
őstag
-
Csákk
senior tag
Köszike azoknak akik leírták tapasztalataikat
^^
-
DeltaPower
addikt
Maxtor: gagyi, én tavaly előtt nyáron, egy igen meleg időjárással megáldott időszakban 1 hét alatt 3at láttam megdögleni, 1 leégett, a másik kettőn irdatlan mennyiségű szektorhiba keletkezett (az egyik saját volt). ezenkívül van még egy maxtorom, elég korai 40-es, azzal nem volt még gondom, de nem is tartok rajta fontos adatot.
Seagate: ilyenem 100 megásban volt, de az is megdöglött. a gumiköpenyes szériából irtó sokat láttam leégve. volt még nálam rövid ideig 2,1-es, 4,3-as, 6,4-es, azokkal nem volt probléma. haver 120asa egész tűrhető, ettől független én nem vennék ilyet.
Samsung: ezek jöttek be legjobban. relatíve halk, gyors, de eléggé melegszik. nekem van 2, gond nem volt velük.
WD: ilyen a fővinyóm, elég jó, de sokkal hangosabb mint a samsung.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
"És ha valaki megkérdezi, h milyen vinyót ajánlok neki, az elsők között lesz a Samsung."
Nálam meg az utolsó helyen
Mistralba heti 2-3db mindig jött vissza.
Nagyságrendileg/darabszámra/akámilyen arányban toronymagasan azokkal volt a legtöbb gond. Bár lehet, csak a kecskeméti klímát nem szerették, vagy én görbítettem a teret, és emiatt haltak meg"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- AKCIÓ% Dobozos új HP VICTUS Gamer laptop/i5-13500H/16GB/512GB SSD/RTX 4050 6GB/144Hz/
- ASUS ROG STRIX G15 - 15.6" FHD 144HZ IPS, R7-5800H, RTX 3050Ti-4, 16 DDR4 / 1024 NVMe, RGB +GAR!
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest