Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Trump vagy Harris
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Jó estét!
Srácok, van eladóba 2 db érvéghüvely présszerszámom.
(Variocrimp 4 , 0,25-4mm AWG 24-12, Wago márka)ár megegyezés szerint!
Köszi további szép estét!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
aXXon
őstag
válasz CoRn3L000 #2747 üzenetére
Na nézzenek oda, egy ember aki nem érti a viccet. A stílusból vegyünk vissza egy picit ha lehet, mi itt nem nagyon szoktuk egymás édesanyját emlegetni, pláne nem ilyen viszonylatban, ahogyan te említetted az enyémet. Legalábbis gondolom, hogy kedves üzeneted (mely egyébként magas intelligenciáról és alacsony humorérzékről tett tanubizonyságot) nekem szólt.
Amennyiben egyébkénz humornak szánt 5k-s ajánlatommal megbántottalak, abban az esetben elnézésedet kérem
Gondold újra.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz george11 #2748 üzenetére
Kis a, nagy X... Nem olyan nehéz george12 koma Mikor iszunk mán be?
szerk: greatchaos : szerintem ez fake hír, de majd elválik!
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
CoRn3L000
csendes tag
jól van tökösöm...
Ezekszerint nem igen ismered a nefürgyé' le sorozat többi részét..Rossz szándék nem volt bennem ezzel az "idézettel". De ha még sérti az önérzeted, ám legyen: Állok eléd! (ha ezzel elérhetem, hogy még maradhatok itt... )
Jazz Speaker J9902 5.1 hangfal szett eladó! Genius sw-3600 5.1 eladó! Érdeklődni privátban! :) & Razer Copperhead & Diamondback eladó!!!
-
george11
addikt
válasz CoRn3L000 #2756 üzenetére
Méne maradhatnál? Csak ne anyázz, mee az itten nem dívik.
aXXon : jóvammá minden nekem sem mehet elsőre(najó talán az elsőzés igen )
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
Én sem ismertem Na meg szerintem vagyunk így ezzel páran, a legtöbb ember csak a klasszikust ismeri, így írásod több volt mint félreérthető
-
CoRn3L000
csendes tag
szerintem értettem a poént... válaszom első mondata is tükrözte egy smile-val feléd.
a többit meg sajnos Chaser nem értette. De nem fogok én itt emiatt magyarázkodni. Édesanyját meg főleg nem szokásom emlegetni senkinek...
Az ötezeréééé.... egy idézet volt egy ismert(vagy mégsem) telefonbeszélgetésből...Szóval srácok sorry még1x ha valakit megtévesztettem a félre fogalmazott írásommal.
Jazz Speaker J9902 5.1 hangfal szett eladó! Genius sw-3600 5.1 eladó! Érdeklődni privátban! :) & Razer Copperhead & Diamondback eladó!!!
-
aXXon
őstag
válasz CoRn3L000 #2759 üzenetére
Az rendben van, hogy te értetted, de a történet itt arról szól, hogy mi nem értettük a tiédet, mert hát... nos, hogy is mondjam, nem igazán volt egyértelmű Mondhatánk azt is, hogy semennyire de mondjuk ez a mi műveletlenségünket is tükrözheti de akkor azt hiszem tisztáztuk a dolgot, hogy ez csak egy félreértés volt részünkről. Nem akarok Chaser kolléga nevében beszélni (annak fényében meg pláne nem, hogy nem felhőtlen kettőnk kapcsolata), de fátylat rá.
-
Chaser
legenda
Oké puncisom, ha nefürgyéle izé volt ámmen, ettől függetlenül nem szeretem, ha jó anyám nevével viccelődnek, szóval csütörtökön ha megyek összefuthatunk, egy telószámot biggyessz oda az adataidhoz
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
CoRn3L000
csendes tag
http://gatveder.hu/mp3/8892193.mp3
Amúgy mire ez a lendületesség még? Elmondtam tisztán, érthetően semmi köze nem volt anyádhoz az írásomban... Szerintem kicsit neked se ártana visszavenni...Mindig így fejjel rohansz a falnak amúgy?
-
-
aXXon
őstag
A crimper zavart meg. Akkor most okosíts ki, ez ilyen kábeltévés, satos baromságokhoz jó? Mint amit a kábelmodemembe tekernek?
-
aXXon
őstag
-
Csákk
senior tag
Üdv, de lassan telt el ez az egy nap így winyó nélkül
Kicserélték kaptam zsír újat ,10. hónapban gyártott darabotJah és Ozaki szatelitek eladóak
^^
-
GrandeP
addikt
ÜDv!
Én úgy tudom h eme szerszám újonnan 30 000 ft... mivel ez is, új s bontatlan dobozában van, ezért 10 000 ft alatt nem igazán adnám oda.... (de ha nem lesz jobb ajánlat, akkor mehet)
Mellesleg, azt az ezrest már kivonták a forgalomból! Hol a szép csík róla?
-
OTee
aktív tag
Nemnemnemnemnemnemnem
Ez villanyszerelési cucc, a sodrott kábel végére reászoríjja azt a képen látható hüvelyt
Így kell szakszerűen bekötni a sodrott villanydrótot a csatlakozóba pl.OTee
Ps.:
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
OTee
aktív tag
-
aXXon
őstag
Akkor ami nekem kell aztat hogyan hívják és milyen az árfekvése? A sima rj45ösnek úgy2-4k körül, azt tudom, de emennek a tekerős istencsapásnak? Van valami táblázat ezekről a tekerős csatlakozókról, meg koax dugókról?
-
KTU
addikt
Eladó usb telefon
Hagenuk voiptel 10 a leírás[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #2777 üzenetére
Na asszem ez az egyik amire szükségem lehet, mert ez tud rj45öt, meg sima telefoncsatit is, ha jól értem! Ára?
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #2781 üzenetére
Egyelőre még nem hívtak be senkit sem az ügyben. Ha engem megkérdeznek, én melletted lobbizok (pláne ha kapok kedvezményt ) . Természetesen amint van valami infóm, írok majd egy privit!
-
GrandeP
addikt
Hát hallod akkor akár ajándékba is megkaphatod!
Másik kérdésedre nem válaszoltam, igen az tudja a telefont is, meg az rj45, de van még1 amire most nem emlékszek, ,majd holnap megnézem.Elvileg még évvégéig itt dolgozom ahol, aztán meg megy 86 ember az utcára..
még van 1 arany szerszámom... illetve 2 de az az asszonyé... a másik meg 1 kábel csupaszító... hogy az mekkora 1 jó találmány, mióta megvan, azzal eszem még a kóbáaszt is!
-
OTee
aktív tag
Sokféle van, a nagyobb baj az, hogy síma boltban nem kapsz olyan csatit, amit mi használunk!
Inkább csak a síma tekerős "F"-et, ami 1 kalap....
Ráadásul rá se megy a nálunk használt 3szoros árnyékolású kábelre!
Nem 1szerű.
Van valami táblázat ezekről a tekerős csatlakozókról, meg koax dugókról?OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
CoRn3L000
csendes tag
válasz greatchaos #2771 üzenetére
köszöntem!
én így akarom ajánlani:
Asus P5LD2 sima (1 éves) 12k
P4 dualcore(virtuális csak) 945 3.4GHz (1 éves) 12k
Asus 7900GTX (1év garancia) erről inkább nem nyilatkozok 45k?
2x 512MB/800MHz PQI (élettartam garis) 6kvan beszámolni való is tehát azért szeretném az árat kitartani jobban. Elfogadható így?
-
Chaser
legenda
válasz CoRn3L000 #2786 üzenetére
Jól van, fátylat rá, kicsit felhúztál, ha nem szándékos volt ok, lesz elég dolgom anélkül is, hogy ilyennel foglalkozzak.
Asus P5LD2 sima (1 éves) 12k- 9k
P4 dualcore(virtuális csak) 945 3.4GHz (1 éves) 12k- 9k
Asus 7900GTX (1év garancia) erről inkább nem nyilatkozok 45k?- 35k
2x 512MB/800MHz PQI (élettartam garis) 6k- 5kÉs akkor még jól jártál sztem. VGA helyzete perpill jó, ha 8800gt nincs is, az atinak is jönnek az újabb vga-i, és úgy olvasgattam nem nagyon maradnak el a gt-től, lehet az új driverrel le is hagyják, és a kisebbik radeon 45k körül lesz..persze ezekből még semmi nem biztos 100%-ig.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tibibi
őstag
válasz greatchaos #2736 üzenetére
csütörtökön bent vagyok
senki nem akar vga kártyát eladni agp 10-15k körül gf ti 4200 beszámitással
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
válasz greatchaos #2790 üzenetére
reméljük ha esetleg valami jobb fajta agp vga kártyát lobogtatnál a kezedben olcsó pénzért akkor nagyobb esély lenne rá
-
DeltaPower
addikt
valakinek volna kölcsön egy s939-es hűtése jövő hétig? csoki, sör, egyebek menne cserébe az, hogy a zalmanhoz találjak alkatrészt csütörtökig, szinte kizártnak tűnik
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
KTU
addikt
Lső!
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
george11
addikt
Eggyedick vagyoke?
KTU verjem beléd, te cheatelsz Nincs valami punkbuster a PH motorra?
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Csákk
senior tag
Hopp ide tévedtem...
^^
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest